Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Големи се шансите утре Робен да стартува, Крос полушпиц, Милер на клупа, така планира Јуп, мислам дека често ке ги менува Милер и Крос кога играат два пати во неделата како тоа што го прави и со Густаво - Тимошчук и Боатенг - Ван Бајтен

298410_2167396816940_1007266431_32021189_1804665885_n.jpg

Поздрав :)
Добро е, не сте напишале, fun club. :ROFLMAO:

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=edb6a1ac-3615-4b9b-81a0-929a5bd05e9a&ln=3&typeBack=default

Cisto posle dolgo vreme moive komentari nekoj gi potvrduva bez razlika sto KAJZEROT e BAYERN MUNCHEN , ovoj sindzirot koga ja zborev celo vreme so malku po pesimisticko raspolozenie za Bayern vo odnos so pogolemite klubovi nekoj ovde vikaa " TI LUD LI SI " , " NE ZBORI GLUPOSTI " , sega se osekam super koga Franz i " JAS " imame isto mislenje , a nekoj ovde neka se zamaraat pak za nekoe bossman pravilo ! ( ova bese predgovor :) )

Ajde denes cekam Robben da dobie minutaza za da ne mu padne moralot , ako igra Robben i Ribs , denes ja vi kazuvam tocen rezultat ..... 0-3 : ): ) :) :) pozzzz !

Neuer
Rafinha, van Buyten, Boateng, Lahm
Tymoshchuk, Schweinsteiger
Müller, Kroos, Ribery
Gomez

subs: Butt, Badstuber, Contento, Alaba, Gustavo, Robben, Petersen

:sick:why god why? --- надополнето: Oct 1, 2011 1:30 PM ---
Рафиња се повредил, Боатенг десен бек, Бади и Бујтен централни!

Некој стрим плс.
Само не тој од атдхе
--- надополнето: Oct 1, 2011 2:05 PM ---
Можеше да им суди пенал, ама среќе не суди :D

Катастрофа. најслабо полувреме сезонава. Имаме среќа што не губиме.

Ова е веќе болно за гледање.

Good old bayern.:ROFLMAO:

Ја се чудам 1.6 коефициент и двојка ја пишав.

Пак нека не го става Робен у игра.

Ами Bavarec замина на Октоберфест, ги испушти конците од рака и сега нормално, тапа ќе играме.:)
Шала на страна, нека влегува Робен од одма, да не се заебаваме.

Што ни е денес ??? како да гледам Вардар Барселона... само се браниме..цц Гомез дрво Крос не го видов да игра Тимо веднаш да излезе Швајни и тој зафркава ...

што е ова бе сите си џогираат по терен на никој не му се трча да не зборам за пасовите што ги праиме позади

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom