Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Брено ментиш викаш а? :icon_lol:

Инаку ако ги стават сите 5 напред Сите гол ќе ни даат ама 5 не им бегаат со таков состав :pos:

вБајтен сепак никако во вторник и денес мислам дека еден во инвалидска го прати „ала Милито 2010“. Сепак Боатенг и Бади со Фичо и Рафи по страните. Робенчо се враќа од почеток тамам (y) Меѓу Густаво и Тимо не сум сигурен и не се сеќирам знам дека Хенјкес ќе направи вистински избор кој да почне од почеток. Во секој случај класа деструктивци се двајцата но со различни предности и слабости во играта.

Ван Бајтен никако,добри голови дава,ама прописно му кршат кичма во одредени ситуации.Мора да се бара замена зимава...

Samo kakva lesna pobeda

bi sakal da izigramo nesto slicno ka barca so vakov sostav
................Nouer...............
Rafinha...Boa...Badi...Lahm
......Gustavo...Shvajni......
.................Kros......................
...Roben....Muler......Ribery...
Bez klasicen napagac mislam deka vaka ce bideme mnogu po opasni i uste po stabilni vo odbrana Boyten ne e za prva postava kako sto rece i Bavarec mu krsa kicma godinete si praa svoeto za rezerva super e da se nadevamo deka ce go pustaa i Breno pa se de bide fit

Као што читам Брено си ја запалил вилата.
The damage to his villa is estimated to be €1.5 million

Пратете на гол.ком што викаат за Бадштубер....

Let Kiessling get away from him once but was outstanding afterwards. Won almost every challenge he had to make, but anticipated play well and was always in the right place at the right time. Possibly the world's most in-form defender at the moment.

Let Kiessling get away from him once but was outstanding afterwards. Won almost every challenge he had to make, but anticipated play well and was always in the right place at the right time. Possibly the world's most in-form defender at the moment.

What is this world comming to...

Изгледа и светот не е тоа што беше :D :icon_lol:

Мислам дека Хумелс моментално е исто така во одлична форма но искрено изненаден сум од Бадштубер. Одлично игра оваа година иако мора да се каже дека цел тим делува дефанзивно сосема компактно. Најдобро се гледа на вБајтен кој исто така добро игра иако знаеме сите дека е ограничен. Тоа е заслуга на Хајнкес, нема дилеми тука.

Читам изјавиве на Хејнкес и по се изгледа сепак ќе стартуваме со вБајтен против Сити. Јуп вика дека завчера играл Даниел не затоа што се одмарал Џером за против Сити туку затоа што Боатенг сеуште ја немал константноста во играта како Даниел.

Добро ај... Јуп ги гледа секој ден на тренинг и нема зошто да не му верувам АМА сепак ќе си земам за право да прогнозирам дека Насри кичмата масовно пато цело село на Даниела барем 2-3 пати утре.

Во секој случај очекувам победа, сепак не сум сигурен дали е релано да се надеваме на уште една 0 во одбрана. 3-1 ми изгледа реален резултат за утре.

Робен се враќа, веројатно Тони на купа оди...

Леле неее. Не е за во ЛШ вБајтен, па цел свет ќе го гледа натпреваров, не смее да не' резили утре овој. Башка Боатенг има да биде дупло мотивиран, од кај нив дојде.

Neka si ebi mater, cel svet ke go gleda natprevarot a Buyten ke igra site ke se sekjavaat na vreminjata koa sekoj pojjak tim kurot si igrase so nashata odbrana, times i wanna forget :@

Ајде ќе видиме. Не мислам дека глуп или слеп Јуп. Ама сепак останувам на ставот вБајтен кичмата и така натака...

Според Рибери (во ТЗ) ова е најдобар Баерн во кој има играно :cool:

Сеа има нешто као Бадштубер бил неизвесен заради грип/настинка....Мада мислам дека мутат нешто....

По мене можно е да се почне со стандардната одбрана,без Ван Бајтен,па во зависност од развојот на настаните,кој ќе биде поволен за нас, да се зацврсти одбраната со тоа што Боатенг ќе се уфрли на десната бековска,а ВБ и Б у средина,со што ќе добиеме висока дефанзивна линија....

Ама Сити немаат висок напад, не ни треба нас висока одбрана. Тие се брзи, и тоа е тоа што ни треба, со Рафиња десно и со Боатенг централно. Во друг случај, на вБајтен ќе му ја кршат кичмата ко Рибери некни во неколку наврати што го поремети тој црнецот од Леверкузен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom