G
_Ghost_
Гостин
ми треба за кладилница..пун состав ке сте?
Не се знај за Бадштубер, ако би играл тој, тогаш најверојатно Јуп ќе оди со него ДВБ централно а Боатенг лево.
Напред топ сме, мислам дека и Робен ќе стартува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се знај за Бадштубер, ако би играл тој, тогаш најверојатно Јуп ќе оди со него ДВБ централно а Боатенг лево.
Сити се слаби у одбрана ..мислам дека тоа треба да го искористите..па би требало да победете..
А, Bavarec, комбинација, женската на мојата слика и пивата на твојата?о.0
Колега веројатно мислиш Боатенг десноФичо и во инвалидска да е стартува
![]()
Епа свртен кон мониторов и гледајќи ја формацијата, десното лево ми е.![]()
Рибери глеј го."Only Barcelona are a great team, but we are getting close to them,"
"....only barca are a great team, but we are getting close to them" WTF????. This coming from a man whose "close to greatness" team finished third in europe's 4/5th strongest league. His arrogance has annoyed me to the level that i actually want city to win.... I honestly never thought I'd say those words. How are Bayern close to Barca, is he talking about some alphabetised list or something?
Рибери глеј го.
Коментар на некој таму:
Do 8.20 site da ste pred irish, ke mu se javam na dare sea, i fros ke ide... brat i, dimitar, dragan i ostali... Se gleame, samo bidi freindly ghost i nemoj da ne isplashish.Ајде.
Значи Робен нема да стартува.![]()