Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Штета тој на Тимо што не се важеше подобар беше од тој на Даниела.

Како и да е овие Леверкузен јаки се - може три пати шутнаа во рамките на голот :D

Хммм... Агуеро, Насри, Џеко а? Ми се стресоа јајцата :icon_lol:

Хммм... Агуеро, Насри, Џеко а? Ми се стресоа јајцата :icon_lol:

Мене искрено малку ми се тресат, што од ладново време во Прилеп, што од тие тројца. Не дека ќе загубиме, туку дека ќе примиме гол, а тоа сега не го сакам.
--- надополнето: Sep 24, 2011 6:30 PM ---
29:1 гол разлика сезонава.:cuc::cuc: Да ти ебам и голот шо го примивме.

кај најде бе 29 :pos:

У Вторник че играме со Манчестер Сити,и Манчестер Сити добро игра,ами ние че го потеп....,че го победиме :pos:

На почетокот на оваа сезона да ми кажеше некој дека со Бадштубер, Ван Бујтен и Боатенг ке ја имаме најдобрата одбрана ке му се исмеев во фаца. Значи колкаво влијание има тренерот.

Б. Леверкузен после нас и Дортмунд е третиот најјак тим во Бундеслигата, а ние им одржавме лекција. Титулата во Бундес е 99% наша иако има уште многу да се игра. Треба да продолжиме вака и да направиме солидна предност за да може на раат да си играме во ЛШ.

Досадна утакмица, овие Леверкузен изгледаа како некоја екипа од нашата македонска лига. 1 примен гол само. Али сеа ќе видиме колку сме јаки одбрана , Агуеро, Силва, Џеко, Насри, Тевез ќе биде прв вистински тест за нашата одбрана и целата екипа.

Досадна утакмица, овие Леверкузен изгледаа како некоја екипа од нашата македонска лига. 1 примен гол само. Али сеа ќе видиме колку сме јаки одбрана , Агуеро, Силва, Џеко, Насри, Тевез ќе биде прв вистински тест за нашата одбрана и целата екипа.

Добро бе,па нема сите овие у напад да бидат....Мада колку се ментални овие од Сити можно е!

Сепак,со Боатенг место Ван Бајтен кој е спор за вакви утакмици,и со Ноер на голот,ќе биде прав предизвик за Сити да ни дадат гол...

:pos:

Добро бе,па нема сите овие у напад да бидат....Мада колку се ментални овие од Сити можно е!

Сепак,со Боатенг место Ван Бајтен кој е спор за вакви утакмици,и со Ноер на голот,ќе биде прав предизвик за Сити да ни дадат гол...

:pos:
Нема сите , еден ќе отпадне, најверојатно Тевез.
Ако игравме лани против еден таков напад уште и да имат добар тренер ќе ја играв слободно 7+

на полувреме.

Само ќе треба зимава да се реагира со дефанзивец.

Брено ни го уапсија,и сеа испадна и дека ментален бил,такада од него тешко више спортски активности да очекуваме.Ќе заглави по судови....

Само ќе треба зимава да се реагира со дефанзивец.

Брено ни го уапсија,и сеа испадна и дека ментален бил,такада од него тешко више спортски активности да очекуваме.Ќе заглави по судови....

Брено ментиш викаш а? :icon_lol:

Инаку ако ги стават сите 5 напред Сите гол ќе ни даат ама 5 не им бегаат со таков состав :pos:

вБајтен сепак никако во вторник и денес мислам дека еден во инвалидска го прати „ала Милито 2010“. Сепак Боатенг и Бади со Фичо и Рафи по страните. Робенчо се враќа од почеток тамам (y) Меѓу Густаво и Тимо не сум сигурен и не се сеќирам знам дека Хенјкес ќе направи вистински избор кој да почне од почеток. Во секој случај класа деструктивци се двајцата но со различни предности и слабости во играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom