Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Газдата го боли стапот каква работа ќе добие,тој ќе си најде работници што ќе работат за него и ќе лапа пари.Има луѓе кои ќе прифатат секаква работа,не е проблем да се најдат такви работници.

:)

Еј,Милан трошка невидена се.:pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::icon_lol::icon_lol:

A бе не за тоа, :D, лошо си ме сфатил, напишале на првата страна дека работат конструкции, минерали и гасови, цивилно инжињерство и што уште не, ке помислиш се работи за Халибартон, а направија име од фирма чистејки гомна...

Каков натпревар еј..

А прееска сите ги плукаа дека не ги бивало :ROFLMAO:

Line up: Neuer - Dante, Ribéry, Martínez, Robben, Rafinha, Pizarro, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos

Neuer​
Rafinha Martinez Dante Alaba​
Lahm Schweinsteiger​
Kroos​
Robben Ribery​
Pizarro​
Neuer​
Lahm Schweinsteiger​
Robben Kroos Ribery​
Pizarro​
Neuer​
Schweinsteiger​
Lahm​
Robben Kroos Ribery​
Pizarro​
Neuer​
Schweinsteiger​
Kroos​
Robben Lahm Ribery​
Pizarro​
Која од овие формации ќе биде ? :):icon_mrgr:
Повторно Лам во средината,не ми се свиѓа ова.

Не бе немал Ноер повреда на прстите. Пеп го чувал за со Сао Пауло. :icon_lol:

Kroos i Pizarro kako da gi nema.Na Lahm ne mu lezi pozicijata,uzalud go forsira.

Se drzat ovie dobro..

Интересна е за око засега. Само Лам бе, зошто онде? Не дека е лош, ама дааааааалеку е подобар странично.

Не може гол да им дадеме на Сао Пауло еј :pos: Знаете ли во каква криза се тие. Сега пред неколку дена нов тренер доведоа.

Нема 8 гола (n)

И после некој ќе рече Милан се мизерни, а дадоа 3 гола. Ние не можеме на Сао Пауло ниту еден да дадеме :pos:

Затоа многу не се курчете Баварци, оти ве спуштија на земја.:icon_lol:

Edno e jasno,so Basti vo igra ic ne se sekiram za protokot na topkata.Kako si igra ladnokrvno,sekoja cest. (y)

E sega za igrata.Ne deka igraat loso,se gleda deka probuvaat no ne odi.Igrata e jalova.Glavni krivci za slaboto prvo poluvreme se :
Kroos - ne se zabeleza,ne otvori nikakva igra.Bi go stavil Hojbjerg,ke moze edno poluvreme da izigra.
Pizarro - ednas ja fati topkata i spreci mozebi cista sansa.
Robben bese pred nego.
Lahm so Rafinha da se smeni i mozebi Weicrauch ili Green da vlezat.

Martinez dobro si igra vo odbrana no sepak Sao Paulo e tragikomedija vo momentov,taka da ne gi racunam za seriozen protivnik.

Боље Мартинез да го ставел на местото каде што е Лам отколку вака.Мартинез барем е одличен и во додавање топки, а и повеќе ќе му лежи таква позиција, Лам на пример си е навикнат во одбраната и сега го форсира на сосем трето место.Што само си игра, не можам да разберам, одредуваш стандарден состав и готово, имаше доста време за играње, златни играчи, едвај се пробиваат до голот на Сао Паоло, а цел свет го насочил вниманието на Баерн Минхен.
--- надополнето: 31 јули 2013 во 22:11 ---
П.С.
Атмосферава на стадионов е no comment.На гробишта со поп во светење на мртовец има подобра атмосфера...

Абе Сени го промаши голот или Нојер одбрани,не ја догледав утакмицата.

Инаку атмосферата отсега па натаму истата ќе си биде.Тоа е тоа.:facepalm:

Абе Сени го промаши голот или Нојер одбрани,не ја догледав утакмицата.

Инаку атмосферата отсега па натаму истата ќе си биде.Тоа е тоа.:facepalm:
Нојер одбрани.
Кој што сака нека речи, Нојер е цар. Не само како голман, туку и како личност.

Edit: Нека дише малце Пеп, почеток му е... ќе се среди тоа со тек на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom