Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сити со Пелегрини се озбилен противник.Е сеа незнам колку успеал Пелегрини да ја инсталира својата тактиката,али како и да е со Пелегрини како тренер Сити ќе бидат одлична проверка пред стартот на сезоната!

Zatoa i jas niv gi sakam vo finale,Milan se kalakurnica a voedno i neseriozen protivnik,slicno kako Barsa.
Sakam 90 minuti da se igra fudbal ne 25minuti.
--- надополнето: 31 јули 2013 во 15:42 ---
Одличен гол на Хојбјерг,значи и слободни знае да изведува перфектно.:vozbud::vozbud:

1003176_708413139175380_1038304507_n.jpg

A sto ima Shaqiri so Shkendija ?
Sto e Shkendija tolku vazna za Shaqiri ete i za Cana?

Nikako ne mozam da sfatam.Da bea od Makedonija bi sfatil ama vaka...

Албанци се! А Шкендија е најголем албански клуб, и тие ја искажаа својата подршка за клубот.

Екипа што игра во Македонска лига е најголем албански клуб ?
По таа логика и Баерн е најголема македонска екипа.

Не Долно Дупени е најголема македонска екипа.

Ајде да не ја расипеме темата, ако пратиш домашен фудбал посети ја темата за Македонско фудбалско првенство.

Gledas provokacii , taka ti e toa koga amerika mesa prsti , da ne bese bonstil sega ke peese tipot pogore " DOBAR MAKEDONSKI KLUB "
--- надополнето: 31 јули 2013 во 18:19 ---
Не Долно Дупени е најголема македонска екипа.

Ајде да не ја расипеме темата, ако пратиш домашен фудбал посети ја темата за Македонско фудбалско првенство.

Znaci SHKENDIJA e makedonski klub , ne e albanski klub , mozese toa drugacij da go komponiras kako na primer , makedonski klub kade albanskoto malcinstvo najpovekje saka da igra .

А еколог е...? Не сфаќам :cenzura:

http://www.ecolog-international.com/files/index.php

Имено, централата е во Германија, фирмата е регистрирана во Германија, но газдата е од Тетово и е Албанец...

Вака барем јас успеав да направам паралела со Еколог, Тетово, Шакири, Албанец...

Иначе, да не ве излаже убавиот изглед на сајтот, во Авганистан Еколог беа задолжени за чистење на фекалии низ Американските бази...

Иначе, да не ве излаже убавиот изглед на сајтот, во Авганистан Еколог беа задолжени за чистење на фекалии низ Американските бази...

Газдата го боли стапот каква работа ќе добие,тој ќе си најде работници што ќе работат за него и ќе лапа пари.Има луѓе кои ќе прифатат секаква работа,не е проблем да се најдат такви работници.

:)

Еј,Милан трошка невидена се.:pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::icon_lol::icon_lol:

:cuc: 5-0... па Вардар помалце ќе губеа до сега..

(нема тема за купов па тука ќе пишам пошто е ваш куп колку толку :D)

ете сега 5-1.. да земам уште 4 пати да пишам можда ќе израмнат :ROFLMAO:

Сакаше да шутне право,дава гол на другата страна.Шарави маѓионичар.:cuc:

На маалски фудбал помалце голови паѓаат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom