Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Бастиан Шваинстаигер имал брат Тобиас кој игра за Баерн 2, иначе има 31 година и е точно толку светлосни години позади брат му (во фудбалски квалитети)... Можеби и сте знаеле вие, јас случајно сретнав сега па малце погуглав да дознаам :)
404px-Tobias_Schweinsteiger%2C_May_2013.png

Бастиан Шваинстаигер имал брат Тобиас кој игра за Баерн 2, иначе има 31 година и е точно толку светлосни години позади брат му (во фудбалски квалитети)... Можеби и сте знаеле вие, јас случајно сретнав сега па малце погуглав да дознаам :)
404px-Tobias_Schweinsteiger%2C_May_2013.png

Лабав брат му,ете Басти му средил карта за на Вембли...Си тера живот....:D
--- надополнето: 30 јули 2013 во 20:50 ---
Утре АУДИ Купот почнува....Добра проверка пред стартот на сезоната.Очекувам поозбилен пристап,иако предпоставувам дека ќе се пробуваат различни тактики.

Мислам дека на крај Пеп ќе направи комбинација од неговите замисли и тоа што Баерн најдобро и најкомотно може да го игра на теренот.

И самиот Јуп рече дека Пеп е извонреден тренер и дека само ако него го ангажираат дека ќе одстапи,такада тоа е доволна потврда за почеток.
--- надополнето: 30 јули 2013 во 21:04 ---
Ќе го има утре купов на СпортКлуб??

што награда освен пехарот нуди ауди купов?

Toa ne sum zaprimetil ama vazno Milan posledni ke bidat pak,po treti pat. :D
Озбилно да не беше купов ќе забораев дека постојат... Не знам никој им е тренер ни кој игра таму. :pos::pos::pos:

За Супер Купот секако, но ќе биде добро и на Ауди Купов да покаже заби... :)
Он ќе покаже заби на мизерни екипи колку сакаш, у бундес ќе набиваме страшна статистика... Ме интересира како ќе се покаже против Дортмунд, Мадрид и Барса... Тие ни се конкуренти, не Фрајбург, Франкфурт, Шити и Милан.

Озбилно да не беше купов ќе забораев дека постојат... Не знам никој им е тренер ни кој игра таму. :pos::pos::pos:

Он ќе покаже заби на мизерни екипи колку сакаш, у бундес ќе набиваме страшна статистика... Ме интересира како ќе се покаже против Дортмунд, Мадрид и Барса... Тие ни се конкуренти, не Фрајбург, Франкфурт, Шити и Милан.

Ако е паметен,а е паметен,може страшно да се покаже против било која екипа......

Има состав каков што може да се посака реално.

Меѓутоа не очекувајте одма чуда,процес е кој ќе потрае,но кога ќе почне машината да меле,нема запирање!

A sto ima Shaqiri so Shkendija ?
Sto e Shkendija tolku vazna za Shaqiri ete i za Cana?

Nikako ne mozam da sfatam.Da bea od Makedonija bi sfatil ama vaka...

....

Lucio igra za Sao Paolo no izgleda nema da go vidime denes bidejki go kaznile,bil mnogu nemiren. :D

City ke gi ispleska milanezite najverojatno pa vo finale so niv utre. :vozbud:

A sto ima Shaqiri so Shkendija ?
Sto e Shkendija tolku vazna za Shaqiri ete i za Cana?

Nikako ne mozam da sfatam.Da bea od Makedonija bi sfatil ama vaka...

....

Lucio igra za Sao Paolo no izgleda nema da go vidime denes bidejki go kaznile,bil mnogu nemiren. :D

City ke gi ispleska milanezite najverojatno pa vo finale so niv utre. :vozbud:

Сити со Пелегрини се озбилен противник.Е сеа незнам колку успеал Пелегрини да ја инсталира својата тактиката,али како и да е со Пелегрини како тренер Сити ќе бидат одлична проверка пред стартот на сезоната!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom