Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова, какви отпадоци ќе реализираше да беше тука а и ќе имаше муда да шутне накај гол.Него ај, остај тоа ама голманов не знам зошто го ставаат овој да брани.Најпозитивен впечаток ми оставија засега Крос, Тијаго, и Алаба.Шаќири да престане да се глупира исто така добро ќе беше, ма да не е и он толку за критика донекаде, си имаше свои светли моменти првово полувреме.Следува второто.Гомез врати се.![]()
Ич не ме бендисува пасот повеќе што го прават. Па шутни бре чоек, распали ја. Крос имаше една таква прилика, да беше ланскиот Крос без размислување ќе ја опалеше, а овој подаде и одма изгубена. Треба порешително да играат напред.
Од друга страна играме без Швајни, Рибери, Данте, Мартинез и Ноер, логично е да не е таа игра што ја очекуваме.
А инаку незнам дали гледаше кога Крос ја распали и даде гол од 20 метра против неми текнува на некоја пријателска и Пеп се лутеше на клупа зашто можел да подаде кога имал играч.
Да ама сепак 90% им е тој тимот од ланската сезона кој е каде каде поуигран од овој нашиов.Заеби тие муабети, Дортмунд е без 2те големи засилувања и плус Гетце го веќе нема..
Не знаев каде па реков тука пошто сепак повеќето од вас глеате бундес на еуроспорт.
Дали во текот на сезоната и во денешниот пренос имате проблем со сликата т.е се замрзнува сликата и без да го промениш каналот останува замрзнато цело време...
Зборувам за тие што користат Макс тв...
Се изнервирав пошто седнав на раат да глеам фудбал вечерва и ништо не видов цело време ми се кочи...
(Извинете за Оф топикот)