Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гомез врати се. :)
Е ова, какви отпадоци ќе реализираше да беше тука а и ќе имаше муда да шутне накај гол.Него ај, остај тоа ама голманов не знам зошто го ставаат овој да брани.Најпозитивен впечаток ми оставија засега Крос, Тијаго, и Алаба.Шаќири да престане да се глупира исто така добро ќе беше, ма да не е и он толку за критика донекаде, си имаше свои светли моменти првово полувреме.Следува второто.

Тапа тапа без ДМФ си се шетаат играчиве на Дортмунд на 20,30 метра оставени се Ван Бајтен и Боатенг сами се знаеше дека против вакви тимови неможе без ДМФ. Тиаго милион грешни пасови немора стално да форсира некои тешки пасови, Шакири и он многу слабо

Се гледа дека на Робен му е кажано да биде потимски, али некад му упалува соло-продорот... Вака со пасови назад изгледа како бот

Ич не ме бендисува пасот повеќе што го прават. Па шутни бре чоек, распали ја. Крос имаше една таква прилика, да беше ланскиот Крос без размислување ќе ја опалеше, а овој подаде и одма изгубена. Треба порешително да играат напред.
Од друга страна играме без Швајни, Рибери, Данте, Мартинез и Ноер, логично е да не е таа игра што ја очекуваме.

Требаше да го стават Ноер, да го ставеа него на гол ќе беше поинаку, ќе гледавме интересен фудбал.Ај другиве има кој да ги замени колку-толку, ама Ноер е незаменлив за на голот.

Ете му го Штарке на Пеп. Му падна толку ниско самодовербата на Штарке па кога прими топка се плаши како судбината на светот да е во негови раце.

Ван Бајтен иако добри стартови прави ама е преспор, една ситуација Боатенк попизде кога мораше за него да трчи, топката од Даниела е на 3 метра неможеше да ја стигне па мораше Боа да стигнува.

Алаба добар накај одличен, Лам солиден. Милер и Робен во оваа игра слабо топки добиваат . Крос последните 10 минути само на гз пада. За Тиаго незнам дали му рекле дека ако згреши пас додека да трепне Дортмунд е пред наш гол. И тој не е нешто посебен. Шакири и така и така.

Ајде белким ќе ги среди Пеп на полувреме. А и прва утакмица му е против Дортмунд, екипа која прави страшен пресинг и нечекаат да им се подава по 238472987492734 пути па да нападнат.
--- надополнето: 27 јули 2013 во 21:30 ---
Ич не ме бендисува пасот повеќе што го прават. Па шутни бре чоек, распали ја. Крос имаше една таква прилика, да беше ланскиот Крос без размислување ќе ја опалеше, а овој подаде и одма изгубена. Треба порешително да играат напред.
Од друга страна играме без Швајни, Рибери, Данте, Мартинез и Ноер, логично е да не е таа игра што ја очекуваме.

Заеби тие муабети, Дортмунд е без 2те големи засилувања и плус Гетце го веќе нема.

А инаку незнам дали гледаше кога Крос ја распали и даде гол од 20 метра против неми текнува на некоја пријателска и Пеп се лутеше на клупа зашто можел да подаде кога имал играч.

Не знаев каде па реков тука пошто сепак повеќето од вас глеате бундес на еуроспорт.
Дали во текот на сезоната и во денешниот пренос имате проблем со сликата т.е се замрзнува сликата и без да го промениш каналот останува замрзнато цело време...
Зборувам за тие што користат Макс тв...
Се изнервирав пошто седнав на раат да глеам фудбал вечерва и ништо не видов цело време ми се кочи...
(Извинете за Оф топикот)

А инаку незнам дали гледаше кога Крос ја распали и даде гол од 20 метра против неми текнува на некоја пријателска и Пеп се лутеше на клупа зашто можел да подаде кога имал играч.

Тоа ми е муабетот, таа работа ич не ме радува.
--- надополнето: 27 јули 2013 во 21:32 ---
Заеби тие муабети, Дортмунд е без 2те големи засилувања и плус Гетце го веќе нема..
Да ама сепак 90% им е тој тимот од ланската сезона кој е каде каде поуигран од овој нашиов.

Неам проблем со сликата на еуроспорт ама тие коментаторите го направија Суботиќ како Бекенбауер да е во одбрана. Ме мрзи да ја барам ZDF инаку овие веќе не ги пуштам.

Не знаев каде па реков тука пошто сепак повеќето од вас глеате бундес на еуроспорт.
Дали во текот на сезоната и во денешниот пренос имате проблем со сликата т.е се замрзнува сликата и без да го промениш каналот останува замрзнато цело време...
Зборувам за тие што користат Макс тв...
Се изнервирав пошто седнав на раат да глеам фудбал вечерва и ништо не видов цело време ми се кочи...
(Извинете за Оф топикот)

На Телекабел не се случува како што имам забележано

Lahm dupka nevidena,pa normalno neka go proba kako napagac pa neka go vrati kako desen bek.Da ti ebam glupiranjeto.

Bez dmf ne se igra.Sto pravi so Martinez?Na 1 septemvri ke go pusti da igra?

Mandzukic levo krilo!Super taktika.

Eden Alaba i Shaqiri sto se dobri,moze da se rece i Thiago mada pola pasovi gresni mu bea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom