M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сеа не се вади, да беше заебанција ќе дадеше лајк прво, дека си сфатил.
Како и да е, ај кога сум тука да ви го честитам Тиаго. По мое се заеба и кај вас сигурно нема да има место во првиот тим, сепак со здравје да си го служите, одличен фудбалер ќе биде од него.![]()
Не. Не кажав дека нема да биде добар и дека ќе пропадне тука, туку дека како и да ја вртиш, сезоната што следи нема да изигра толку утакмици колку би изиграл кај нас. А нели тоа му беше причината за заминувањето од Барса, да игра за да обезбеди место во тимот на Шпанија за СП 2014. Сепак јасно е каков е неговиот однос со Пеп и најверојатно шансата да игра повторно под Гвардиола не сакал да ја испушти во никој случај.![]()
Се слагам со тебе,али не е секогаш во тоа колкава минутажа ќе поминеш на терен,туку и што ќе направиш за тоа време,колку голови ќе дадеш,асистенции итн.
Он може квантитативно поише време ќе проаѓа на терен у Јунајтед,но прашање е колку квалитетно ќе биде тоа,или колку време ќе му треба за квалитетно да се презентира на теренот...Ризикот у Јунајтед е дефинитивно поголем.
Некад го носеа Али Карими и Хозе Ернесто Соса како таленти,а денес ете ти го Тиаго Алкантара,најголемиот талент на шпанскиот фудбал...
E ОВА!
И Брафхајд и Прањич и мал милион други такви играчи. Преку тасе ми беше со таквата политика, не водеше никаде!
Сеа го купуваме најголемиот талент у Шпанија и Европа на тие години, а и самиот Јуп имаше изјавено дека е таков, не знам шо сакате повеќе, уште сте незадоволни кој ќе играл прв состав...
So sreka da go koristite,i mn uspesi.a ako uspeete da go dovedete i Suares,bi imale strasen sostav,a ne i deka go nemate,no ne se plasete od konkurencia,dobredojdena e,ke bide motiv plus za dokazuvanje.mislam najmnogu deka cehot ke go plati Robben,a i ne tolku 'rabotliv' igrac(dodusa lanskata sezona demantirase povekemina,trcase i vrsese presing),sebicnjak i sklon na povredi i 30+ godisen.izgleda deka vasata uprava misli na idninata,ili za slednite 2-3 sezoni,sto i Ribery ke pocustvuva zamor i ke go dostignat godinite.
Schwaini Thiago Martinez
Goetze Suarez Ribery
A ke imate i super kvalitetni igraci na klupa,sezonata e dolga,gust raspored,suspenzii,povredi i zamori.strasen kolektiv!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta