Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ѕвезди ќе имате сега,4 или 5?

Ѕвездите се од Бундес, нема везе со ЛШ

Since the Bundesliga season 2004/2005 the clubs are officially allowed to wear title symbols over their club crest. The star is a symbol for the league titles won since 1963. The regulation is as follows:

At least 3 league titles won = 1 star
At least 5 league titles won = 2 stars
At least 10 league titles won = 3 stars
At least 20 league titles won = 4 stars

Since the Bundesliga season 2004/2005 the clubs are officially allowed to wear title symbols over their club crest. The star is a symbol for the league titles won since 1963. The regulation is as follows:

Глупаво ми е ова. :icon_mrgr:
--- надополнето: 13 јули 2013 во 03:58 ---
До каде сте со Игуаин и Фелаини?

До никаде. (y)

И на мене би ми било ако имам само 7 титули првак од 50-тите па наваму :icon_lol:
Не се праете такви бе, не бива одма напише некој од другиве фан клубови и едвај чекате да провоцирате. Цц ич не личите на мене.:icon_lol:

Инаку ако сакате забава, читајте го редкафе форумот на Јунајтед. Комедии. :pos::pos::pos::pos:

Ама ова зависи од клубот дали ќе носи ѕвезда така ?

Преофанзивна ми изгледа оваа 4-1-4-1... Па уште ако Швајни, Кроос или Тиаго се тие кои треба да ја интерпретираат улогата на DM за Хави да оди позади... Не знам, не сум сигурен за ова.

Ако веќе играме со четворица позади Манџо, тогаш има логика да се земе Тиаго до некаде. Сега се 6 играчи за 3 места во 4-2-3-1, ако Швајни го сметаме за една од четирите позиции во офанзивната средина во 4-1-4-1, тогаш со Тиаго би биле 8 играчи за 4 позиции. Ама во оваа варијанта се надевам барем Хави и Густаво да се менуваат на DM, за колку - толку посигурно да изгледа.

Во ваква варијанта мислам дека ќе треба да се физички уште посмремни за да покриваат и брзо да се транформираат од напад во одбрана.

Bogami bez klasicen DM ne mozam da go zamislam Bayern.Edno e jasno,Martinez nema da bide sreken sto ke igra odbrana,neli Jupp mu garantirase DM.

Formacijata MORA da ostane 4-2-3-1 !!!!!!

Таа 4-1-4-1 всушност е формацијата Пеп шо ја играше во Барса 4-3-3,
Лам------Мартинез-------Данте----------Алаба
-----------------------Швајни-------------------------
-----------Тиаго--------------------Крос------------
Милер--------------Гетце-----------------Рибери

Вака ептен сме ослабнати во одбрана.
King Kai пиша дека Тиаго доаѓа како замена за Швајни, која е разликата да бидеш замена на 29 годишен играч кој е во врвот на својата кариера и има уште 2-3 години играње на највисоко ниво и на 33 годишен кој многу падна во форма ?

Честито Тиаго ама многу густо е во средината :eek: , Густаво, Шаќири нема шанса на минутажа. За младите таленти како Чан и други да не зборуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom