Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
We have a bow and arrows,Bayern have a bazooka.

:pos: Smesna izjava na Kloppo. :D

Така е, ама после кажа дека Робин Худ и не бил толку неуспешен ;)
Normalno ako fatila rdja bazukata,vo sprotivno kaboom. :)
--- надополнето: 7 јули 2013 во 21:01 ---
1010692_643894298971430_685703504_n.jpg

--- надополнето: 7 јули 2013 во 21:03 ---
DFB 's nutritionist Mona Nemmer will work with FC Bayern next season
1000475_607700722595786_350343651_n.jpg

Како што гледам Пеп одлично се вклопува во клубов. (y)

Po treti pat italijancite go preselija Gomez vo Italija (vtor pat vo Fiorentina,ednas vo Napoli).

Apsurdnosta da bide pogolema e toa sto sega za 15 milioni se dogovorile. :pos: Prethodno davaa 18.
Horwick ekspresno demantirase.

Останаа уште двајца супер Марио.:)

Фиорентина ќе исплатела веднаш 16 милиони + 4 во наредните години.Договор до 2017.

Едно само не ми е јасно,како Хорвик демантира експресно а сепак се договориле со Фиорентина ? Мindfuck!

Или и ова ќе го демантира ? o_O

Тоа е, 20 милиони и не е така лошо. Сеа сигурен сум дека ќе купуваме уште еден или двајца играчи. :)

Е сега не смеат да дозволат да останат само со Манџо и Пизаро. Друго беше да имаш машина како Гомез секогаш спремен на клупа. Малку се двајца шпицови од кои едниот веќе не е во никој случај прв тим материјал.

Можеа и повеќе пари да извлечат,но тој се запна за во Фиорентина а нив толку им е "силата".Добро што го пуштија,ќе изиграваше циркузант најверојатно,проба малку најпрво со Најк капата.

Е сега не знам што да речам околу Манџо,мислам дека заслужува повторно да игра прв состав но како што гледам Пеп најверојатно не мисли така.Манџо како да пропадна в земја,никакви информации околу него.

Доколку се донесе повторно нов напаѓач,истата приказна од минатата сезона ќе ни се повтори.Манџо ќе биде незадоволен како Гомез.Пизаро не се секира толку,мислам дека оваа сезона може да му биде последна.

Густаво изјавил дека на 18 Јули кога ќе дојдел во Минхен,ќе дискутирал со Пеп во врска со неговата иднина.Мислам дека и тој ќе побара трансфер барање.После одличните настапи на Купот на Конфедерациите,не верувам да сака да седи почесто на клупа отколку на теренот.Не дека не заслужува,но преголема конкуренција има.

И мислам дека Шопф и Вајхраух,заедно со Хојбјерг ,дека ќе бидат прекомандувани во сениорскиот тим.Грин и останатите во вториот тим.

Тоа е, 20 милиони и не е така лошо. Сеа сигурен сум дека ќе купуваме уште еден или двајца играчи. :)

Како бе не е лошо? Ако вреди еден Кавани 60 милиона, Гомез сигурно вреди над 30, не знам зошто толку е потценет. Туку што ќе правиш сега со никнејмот, ќе стои или ќе го менуваш? :D

Ах бе тој Пеп што му направи на Баерн. Гомез за 15м ЕУР да го дадеш :eek: Ама и Пеп ја сфаќа сака Барса 2 да направи ама не знам што му рекол на Гомез за да сака по секоја цена да оди. Ете и вГал не го сакаше па на крај глава му спаси. Ми мириса на лажна деветка па ќе видиме што ќе испадне. Иначе поред тоа што читам коментари за тренинзите итн. ќе има тикитака и доста многу ќе се промени системот од Јуп, што секако е ризик. Тактиката на Јуп перфектно пасуваше на тимот што го имаше.

Гомез:
2004 - 2009: Штутгарт, 63 гола во 121 утакмици
2009 - 2013: Баерн, 75 гола во 115 утакмици
2007 до денес: Германија, 25 гола во 58 утакмици

вкупно: 163 гола во 294 утакмици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom