Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
А кој сака на клупа да седи? НИКОЈ! Ама за да не седи на клупа треба да се избори за место во прв тим, Манџо дојде, начека повреда на Гомез и се покажа одлично со што ја заслужи довербата, шо не значи дека и нареднава сезона ќе биде така.

Утре ќе не има на Sport 1 - Пауланер Куп. Сигурно ќе има и стрим за тие што не ја фаќате програмата.

Е ај да каже не чинит. Робен е добар играч и годинава многу напредна во својата игра, секоја чест. Ако ја задржи формата тешко ќе биде за Пеп да не го стави во прв тим ама треба да видиме кој ќе му бидат првотимците. Има 6 јаки играчи за 3 офанзивни позиции.

Не ме сеќира офанзивата......Со овие играчи Гвардиола ќе направи машина за голови,тоа сум убеден.

Единствено ме интересира што ќе направи со дефанзивата,каква игра ќе постави.Дефанзивата сепак освојува титули.

Paulaner Traumelf - FC Bayern 0:13

Torschützen: Schöpf (3x), Shaqiri (3x), Pizarro (3x), Hojbjerg, Can, Markoutz, Rankovic

Кирхоф,Гетце и Гомез казнети по десет илјадарки.Причината е Најк.

Според мене во право се Адидас.
Да, на официјални термини мора да носат Адидас. Секој играч ја има таа клаузула во договорот. Освен копачките не смеат д носат други брендови. Иначе за Геце и Кирхоф нивниот личен спонзор Најк им рече да носат тие маици. Посебно после вревата со Геце тој требаше тој малце да мисли и да се воздржи.

Настапот на Шаќири на последниов меч беше одличен. Само еден зицер заеба, волејот. Другото беше супер.

Луд е овој :icon_lol:

Која соблекувална ја имаат, овој, Рибери, Швајни...

BOfERNTCEAEessZ.jpg:large

Царот си го прчи во некое базенче :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom