Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Se pravat na tosho tie.Sigurno ja pamtat asistencijata od Nojer do Kloze na svetskoto.Sah mat vo dva potezi.

qywn.jpg

Јосеф последно го имаат викано пред 50 години :icon_mrgr:

Утре искрено очекувам победа....Мислам дека ако се отвори прилика,а ќе се отвори,тоа мора да се искористи и да се направи возвратниот дуел што полесен....

Утрешниот натпревар не е само обичен натпревар од осмина финале ЛШ по мене...Утре ќе се види,стварно колку се желни за таа титула во ЛШ,колку ја преболеле минатата сезона,каква е психичката стабилност и спремност на тимот...

Позитивен момент беше утакмицата со Валенсија на Местаља,кога напаѓаа имаа шанси,ама Валенсија прва дојде у водство,но беше тимот прибран и брзо израмнија се вратија од негатива....

Многу ме интересира утре како ќе биде во ситуација на пример ако први примиме гол...

За составот,главна дилема по мене е Милер или Робен,иако мислам Милер ќе иде....Од Манџо очекувам голови!!!

Утре искрено очекувам победа....Мислам дека ако се отвори прилика,а ќе се отвори,тоа мора да се искористи и да се направи возвратниот дуел што полесен....

Утрешниот натпревар не е само обичен натпревар од осмина финале ЛШ по мене...Утре ќе се види,стварно колку се желни за таа титула во ЛШ,колку ја преболеле минатата сезона,каква е психичката стабилност и спремност на тимот...

Позитивен момент беше утакмицата со Валенсија на Местаља,кога напаѓаа имаа шанси,ама Валенсија прва дојде у водство,но беше тимот прибран и брзо израмнија се вратија од негатива....

Многу ме интересира утре како ќе биде во ситуација на пример ако први примиме гол...

За составот,главна дилема по мене е Милер или Робен,иако мислам Милер ќе иде....Од Манџо очекувам голови!!!

Tokmu taka utre ke vidime kolku sme psihicki spremni za da i ovaa godina igrame vo finale i daj boze da go osvoime .

Tokmu taka utre ke vidime kolku sme psihicki spremni za da i ovaa godina igrame vo finale i daj boze da go osvoime .

Дрскост мора да покажат....Безобразлук....Кога цел свет ги прогласи за победници,сите можни екпсерти итн итн,тоа и да го испорачаат...Да дојдат и да ја одработат победата ко да е најнормално...

Мора да станат немилосрдни...Кога знаат веќе дека се подобри,тоа да го демонстрираат!!!
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 22:50 ---
907567686.jpg

Raphael Honigstein

Contrary to earlier reports, the answer to his conundrum has nothing to do with Pep Guardiola. Bayern's incoming manager was seen dining at Käfer's, the club's preferred place for meetings. But he didn't present a fantasy football list — Neymar, Bale, Falcao — rather to the contrary. Apparently he's told Uli Hoeness that he'll be happy with the squad that they'll put together for him by the end of the summer. And there's another surprising element to this story, one that will probably lead to even more dressing room jitters, at least in the strikers' corner: it is understood that a number of Bayern players have privately lobbied the bosses for Lewandowski. Hoeness and co must have felt that there's no time to waste in this regard and that it was necessary to agree terms now — who knows who'll come out of the woodwork if Dortmund's great run in the Champions League continues.

http://www.guardian.co.uk/football/...munich-borussia-dortmund-lewandowski-transfer

според него Гвардила не барал лични желби ау туку им кажал дека ќе биде среќен со тимот што ќе му го состават Хенес и ко. Исто дека дури повеќе играчи биле за Левандовски они лобирале за Лева кај Хенес и компанија.

Raphael Honigstein

http://www.guardian.co.uk/football/...munich-borussia-dortmund-lewandowski-transfer

според него Гвардила не барал лични желби ау туку им кажал дека ќе биде среќен со тимот што ќе му го состават Хенес и ко. Исто дека дури повеќе играчи биле за Левандовски они лобирале за Лева кај Хенес и компанија.

Едноставно GOMEZ GO HOME YOU ARE DRUNK!

Глупости и глупости. Сигурно Пеп има некоја желба, а уште поголема глупост дека играчите во сакале Левандовски. Кој ги прашува нив незнам.

Не се чита се бе луѓе, играчите го сакале Лева и побарале од Ули да го купат, глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom