Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Mario Gómez Тактика и состав ако може и една анализа за дуелот со Арсенал!
-Ноер-​
Лам-Бујтен-Данте-Алаба​
-Мартинез-Швајни-​
-Робен-Крос-Рибери-​
-Манџо-​
Тактиката е излагаме, не им даваме топка да фатат и даваме три гола. :)

^ Милер ќе игра бе. Не Робен.
Исто е моментално засега, Робен супер изигра со Шалке, и мислам дека е мотивиран да се докаже пак да голема сцена. Со Лам супер комбинираат, исто као Лам и Милер. Поголем респект имаат противниците на Робен, завлекува многу играчи. Шознам, сакам Робен да игра, ама и Милер да игра нема да е лошо.

Инаку може и Мартинез да игра како штопер а Густаво да игра ДМ, Арсена имаат брзи играчи, Густаво е махер за тие, има да ги отклиза сите нивни. :icon_lol:

Друго е ти шо сакаш, а друго е тоа шо знаеме дека Милер ќе игра и тоа сосема заслужено.

И јас сакам Шакири да игра место Крос ама нема :icon_lol:

Sakav da go vidam Robben od pocetok vo BL na nekoj natprevar, a toa se sluci protiv Salke.Isto sakav cel natprevar da go odigra za da ima vreme da se pokaze.I toa se sluci.No toa sto go vidov od strana na Robben ne e dovolno za da igra vo Baern vo startna postava.
Povredite go unistija.
Momentalno Tymo e pobrz od nego,se plasi vo duel da vleze,pas i soliranje gi pravi obratno,premnogu super sansi prokocka so svojata neresitelnost itn.
Tuka se gleda koj zazluzuva da igra od pocetok iako se slagam deka koga igra Robben se obrnuva golemo vnimanie i na nego,a koga e Muller odat poveke kon Ribery i go dupliraat but Muller likes it. :-) Ucinokot kazuva se.

Za vo napad uste mislam i tvrdam deka Gomez e podobar od Mandzukic i 100pati poresitelen i iskusen.No,ete Mandzo ja iskoristi sansata i si igra od pocetok.
Iskreno jas mislam deka Jupp so Gomez ke startuva vo London.

Кучето на Манџукиќ :D

Кој има инстаграм нека го додаде, mariomandzukic :)

Attachments

• uploadfromtaptalk1360691507371.jpg
    uploadfromtaptalk1360691507371.jpg
    55,7 KB · Прегледи: 18
Неизвесен е настапот на Мартинез во петок против Волфзбург. Имал грип и денеска не тренирал. Данте исто. Барем ќе ги чуваат за со Арсенал. :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 19:19 ---
Матеус му нуди облог на Хенес

Неизвесен е настапот на Мартинез во петок против Волфзбург. Имал грип и денеска не тренирал. Данте исто. Барем ќе ги чуваат за со Арсенал. :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 19:19 ---
Матеус му нуди облог на Хенес

Матеус како се бламира по новини страшно нешто....Ја го разбирам дека сака публицитет ама се фатил со грешниот човек....За 10.000 евра се клади со Хенес,каква будала :pos:...Го ишамара Хенес прво убаво и сеа ај да се кладиме....Мислам дека за предлогот ни со одговор нема да биде удостоен,Ули нема да го погледне...

И да е во право за Левандовски,а мислам дека е,ако го сака клубот треба да го остави тоа сега на страна...Најмалце и користи на екипата шпекулации по новини за трансфери пред така битни утакмици!

Данте и Мартинез се неизвесни за со Волфсбург. Што е до мене би ги одморил Крос,Рибери,Данте и Мартинез за Арсенал и така цело време играат ете сеа одмараа Манџукич,ДВБ и Милер така да може да се игра против Волфсбург со следниот состав
Ноер
Лам,Боатенг,ДВБ,Алаба
Густаво,Швајни
Робен,Милер,Шакири
Манџо/Гомез

знам дека нема да се деси ова али јбг

Шо е до мене Лам и Алаба би ги одмарал, ама не е до мене.

да де затоа не ги ни спомнав нив зашто шансата они да одмараат е нула а вака за Рибери,Данте и Крос могуче е да му текне на Хајнкес да ги одмори.

Иначе утрешен билд пак пишува за интересот за Левандовски и за Роде а Дортмунд биле заинтересирани за Сон :) , и Диуф.
Исто така кандидат за тренер на Шалке се спомиња Ефенберг, исто така пак се спомиња за Ховедес и Баерн по милионити пат ,Ховедес нема да го продолжи договорот кој му истекува у 2014 и ќе си оди сеа летово за отрпилика 12 мил

Паметно е на пример многу да се одмори Рибери и да се пушти Шаќири....Не е лошо и Гомез пак да игра да влезе во ритам,затоа што може да треба со Арсенал,ако не од старт,тогаш не дај боже како џокер....Данте исто може да одмори.

Ова со трансфери е депласирана тема....Наредна сезона имаме нов тренер,и многу ќе зависи од желбите негови и неговиот концепт...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom