Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
24641_474656389263404_2047418014_n.jpg

Me fakja trema da si eba mamata :) aj neka e za arno :) nekako mnogu jaki sme !

Откога Ули го навреди Лотар.
Matthäus just replied to Uli: "I've been in the business for over 30 years and have my sources. I was invited to the Germany game in Paris last Wednesday where a good source, somebody who definitely knows about the situation, told me that Lewandowski has an agreement with Bayern. The question remains whether he's joining them this summer or in 2014.

Uli wants to protect the team. Lewandowski will move to Bayern within the next 18 months. If I'm wrong, I am going to personally apologize to Uli Hoeness and Bayern and I expect an apology from him if I'm right."

:eek::eek:
......:eek:

Имаше во Шпигел од 4.2.13 интересен артикел за Хенес, утре подетално ќе пишам.

Матеус место да бара работа како тренер тој со глупости се занимава. Кога беше тренер на Партизан после и селектор на Унгарија мислев дека ќе го биде за тренер ама ништо и од него. (n)

Само за да легне некоја женска го бива :icon_lol:

Bayern 79-61 Alba Berlin

Секаде газиме да си ибеме колективот :D

уште во овој спорт да не примевте поени ќе ја претеравте..ваква доминација немам видено..разбирам Барселона гази низ годините наназад ама барем прима голој..вие оваа година не само што не примате голови туку не ни му дозволувате да шутнат..страшна одбрана вакво нешто немам видено..и Јувентус има јака одбрана ама ќе примат по некој гол.

уште во овој спорт да не примевте поени ќе ја претеравте..ваква доминација немам видено..разбирам Барселона гази низ годините наназад ама барем прима голој..вие оваа година не само што не примате голови туку не ни му дозволувате да шутнат..страшна одбрана вакво нешто немам видено..и Јувентус има јака одбрана ама ќе примат по некој гол.

Resivme da si ja povratime slavata koja ja imavme pa zatoa se resivme da ispregazime se pred nas kako germanska masina :)

Баерн имаше и лани силна одбрана, ако памтиш имавме еден рекорд од 13 натпревари без примен гол кога Бадштубер си даде авто гол во Наполи, годинава Јуп ја има средено одбраната до совршенство, па дури и Ван Бујтен кога игра изгледа солидно. Данте и Мартинез одлични трансфери, интелегентни дефанзивци и брзи и јаки у дуел. Првиот дел од сезоната имавме неколку лоши натпревари како со Валенсија и Бате, ама се тоа се среде на подготовките у Доха, моментално максимумот го достигна овој тим, у лош момент за Арсенал, ама тоа е.

http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/braucht-keinen-torwart-mehr-28468388.bild.html

Колку е досадно да си Ноер. :pos::pos:

Инаку денес на гугл+ има лајф интервју со Швајни, Милер, Подолски и Мертесакер кој од Лондон и Минхен ќе разговараат за натпреварот во живо. ;) За тие што разбираат одлично Германски секако.

Сантос Гремио :свиркам:
што се случува со Билшер слушнав нешто се повредил последниот натпревар и за Ремси?

Нејкем да вагам мана сега ама да бидеме реални ке ви играме бес Боатенг и Батштубер ке имате голем плус но колку ке искористите тоа незнам,во страшна форма ви се Казорла и Вилшер имате брзи играчи што нас тоа воопшто не и одговара иако спорет досега одиграните игри мие сме големи фаворити но јас лично:cautious:

Артета го сака дресот на Швајнштајгер, постојано го замарал Мертезакер да му пренесе на Швајнштајгер :ROFLMAO:

Швајни со Шалке имал само еден погрешен пас у цела утакмица а имал 13 од 13 точни дугачки пасови :cool:.
Иначе полека и Мартинез почиња да се опушта да праи добри дугачки пасови на почетокот му беше некако повеќе страв играше на кратки пасови сеа глеам напраи едно 3,4 добри дугачки додавања.

Иначе читам Вермален бил малце повреден он ќе игра лев бек ако е фит ако не се спомнува Сања да иде лево да игра.

Швајни со Шалке имал само еден погрешен пас у цела утакмица а имал 13 од 13 точни дугачки пасови :cool:.
Иначе полека и Мартинез почиња да се опушта да праи добри дугачки пасови на почетокот му беше некако повеќе страв играше на кратки пасови сеа глеам напраи едно 3,4 добри дугачки додавања.

Иначе читам Вермален бил малце повреден он ќе игра лев бек ако е фит ако не се спомнува Сања да иде лево да игра.
Уште подобро ако игра Сања лево,Џенкинсон кај Рибери.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom