Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има на Sportbild интересен натпис,за тоа како Хејнкес ќе ротира многу во наредната сезона и како сигурни стартери се издвоени само Ноер,Рафиња,Лам и Робен.
Интересно и контравезно во секој случај.
Дечки оставете го Коентрао, не доаѓа во Баерн, завршена приказна е тоа.
Најсериозен кандидат е Рафиња,што мене лично не ми се допаѓа, но сепак е upgrade на она што го имаме. Лам ќе оди лево доколку се случи овој трансфер.
Вчера Румениге излезе со изјава дека тоа што Рафиња го бие лош глас дека е недисциплиниран, е само заради строгиот режим на Магат(не ми се допаѓа мене што вака го напаѓаат Магат,истото се случи и со ван гал). Така да добивме и официјално потврда дека сме заинтересирани за Рафиња.
Главнота работа според мене е тоа што Ноер ги одби Шалке и веќе е сигурно дека ќе го добиеме него на голот.
И дечки,тој ќе ни биде најзвучното име што ќе го добиеме овој трансфер период. Како што кажав претходно,едноставно нема прилика на денешниов пазар да земеме големо име за позициите кој нам ни се потребни.
Имам надежи дека наредното лето можеби ќе го донесеме Хумелс дома, ако Борусија не го повтори успехот од оваа сезона. Само така можеме да имаме дефанзивец од светска класа. Самите да го створиме тоа од Хумелс,зошто дечкото навистина ги има сите потребни предиспозиции. Треба да го земеме пред Барселона,Манчестер и според мене најопасниот претендер Реал. Мурињо во последно време опасно ја пребарува Бундеслигата за перспективни играчи. и добро му иде,мора да се признае:wink:
Незнам дали сте ја слушнале/виделе изјавата на Коентрао но еве да го цитирам: Реал Мадрид ке ме претстави на 22 Јуни!
така да не се надевајте на Коентрао он нема сигурно да дојде освен ако не се случи некое чудо
Незнам дали сте ја слушнале/виделе изјавата на Коентрао но еве да го цитирам: Реал Мадрид ке ме претстави на 22 Јуни!
така да не се надевајте на Коентрао он нема сигурно да дојде освен ако не се случи некое чудо
Брат така јас прочитав на RTL teletext негова изјава .... па сега колку е точно неможам да потврдам но јас за Коентрао ги изгубив сите надежи
не е проблемот дека не сака во Баерн туку тоа дека ние не го сакаме![]()
не е проблемот дека не сака во Баерн туку тоа дека ние не го сакаме![]()