Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, јас сум и уште тројца од тука.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 21:12 ---
И мислам дека е време Chains и bayern_fan да дојдат на собир еднаш.![]()
Се прашувам дали воопшто има потреба да се собираме. Пред малку ми откажа и Драганче (ќе си гледал со другарите, веројатно во тие другарите негови спаѓа и Димитар), Никола како и секогаш не доаѓа, прееска онаму кај шо ми рече да пишам не се пријави никој така што навистина не знам дали има поента да се собираме тројца.Топ резервирам утре во Ајриш ќе пишам и тука и на фб шо биднало...
Се прашувам дали воопшто има потреба да се собираме. Пред малку ми откажа и Драганче (ќе си гледал со другарите, веројатно во тие другарите негови спаѓа и Димитар), Никола како и секогаш не доаѓа, прееска онаму кај шо ми рече да пишам не се пријави никој така што навистина не знам дали има поента да се собираме тројца.
Знам, lame сум, ама в среда неможам ни да ја гледам утакмицата, па камо ли собир.![]()

И Даре изгледа не иде.Се прашувам дали воопшто има потреба да се собираме. Пред малку ми откажа и Драганче (ќе си гледал со другарите, веројатно во тие другарите негови спаѓа и Димитар), Никола како и секогаш не доаѓа, прееска онаму кај шо ми рече да пишам не се пријави никој така што навистина не знам дали има поента да се собираме тројца.
Ама ќе го убедам... а Димитар изглеа нема да гледа со Драган.
Сите изгледа се разочарани од клубот ама ќе има кфорум за гледање, уживај. 

Да имаше дислајк тоа ќе ти го стсиснев.
Пеершутие? Ако учиш се откажувам од тебе јавно и писмено![]()
Ke ide, pree slucajno go najdov na ulica i go ubediv ...И Дарко не иде??? ЗОШТО ??? Знаете што? Сите сте педери. Одете у к*рац !

...а Дарко сите ги сретнува на улица 
Еј, знаеме сите дека сега си голема ѕвезда и дека кур не те боли за Баерн. Ок, сфативме !Не бе какво учење, не можам со пробиве во среда. Секогаш заглавувам до 10 сатот таму.

Абе еднаш сте тепале и го фативте горнион за такво.Деца мирни, _Ghost_ ти мора да постигнеш констатно доаѓање на собири и ќе ти донесам дрес од селтикси.![]()

А Милер па му се изнасмеа громогласно