Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде голема победа :sneaky:

За инат на хејтерите.....

"We need the demonic Robben!"-Rummenigge

Има, јас сум и уште тројца од тука.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 21:12 ---
И мислам дека е време Chains и bayern_fan да дојдат на собир еднаш.:icon_lol:

Топ резервирам утре во Ајриш ќе пишам и тука и на фб шо биднало...

Топ резервирам утре во Ајриш ќе пишам и тука и на фб шо биднало...
Се прашувам дали воопшто има потреба да се собираме. Пред малку ми откажа и Драганче (ќе си гледал со другарите, веројатно во тие другарите негови спаѓа и Димитар), Никола како и секогаш не доаѓа, прееска онаму кај шо ми рече да пишам не се пријави никој така што навистина не знам дали има поента да се собираме тројца.

Се прашувам дали воопшто има потреба да се собираме. Пред малку ми откажа и Драганче (ќе си гледал со другарите, веројатно во тие другарите негови спаѓа и Димитар), Никола како и секогаш не доаѓа, прееска онаму кај шо ми рече да пишам не се пријави никој така што навистина не знам дали има поента да се собираме тројца.

Јас резервирав па кој дојде - нек дојде.

Еве Боби се најави со некои другари.

Знам, lame сум, ама в среда неможам ни да ја гледам утакмицата, па камо ли собир.:(

Да имаше дислајк тоа ќе ти го стсиснев.

Пеершутие? Ако учиш се откажувам од тебе јавно и писмено :вонзем:

И Даре изгледа не иде. :( Ама ќе го убедам... а Димитар изглеа нема да гледа со Драган. :D Сите изгледа се разочарани од клубот ама ќе има кфорум за гледање, уживај. ;)

Инаку еве ги повикувам Chains и bayern_fan да дојдат на собир, не јадеме луѓе. ;)
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 11:18 ---
Никола, Boston мизерии. :D

И Дарко не иде??? ЗОШТО ??? Знаете што? Сите сте педери. Одете у к*рац !

Бобанче, ти златно момче си. Сите ги убедуваш да дојдат :D...а Дарко сите ги сретнува на улица :D
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 15:45 ---
Не бе какво учење, не можам со пробиве во среда. Секогаш заглавувам до 10 сатот таму.
Еј, знаеме сите дека сега си голема ѕвезда и дека кур не те боли за Баерн. Ок, сфативме !

Деца мирни, _Ghost_ ти мора да постигнеш констатно доаѓање на собири и ќе ти донесам дрес од селтикси. :D

Глеаше некој Федерер....?? :pos:
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 22:34 ---
Иначе кој сака кладба со мене у сликичка дека утре Робен дава гол?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom