Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално кога би ги замениле Халанд да биде кај нас а Језус кај Сити шансите за титула ни се зголемуваат за 70% ако не и повеќе не бадијала Пеп оваа година зеде расен стрелец виде дека не иде со лажни деветки пред се во ЛШ 6,7 години колку е а само еднаш стаса до финале.Друга работа Сити има преголема клупа веројатно 20% од головите дадени се е вториот тим за разлика пр кај нас практично и немаме кој да влези и да направи разлика. Иначе знам малку делувам како токсичен на сите добри резултати до сега само нервозно е кога гледаш како се добро функционира ама сепак фали класа напаѓач да постигне гол и кога не оди и конечно после долго време да се освои титула.

Вечер нема пренос да има никаде изгледа, пак по радио ќе се влечкаме како во 1962.

With the game not being broadcast anywhere in the world, Breakdown Live is the home of exclusive live commentary of our third-round tie.

Гледам никој не спомнал, Мартинели и Жезус земени за Бразил. Многу ми е мерак за Мартинели, искрено не очекував да биде земен иако има страшна сезона. Од друга страна очекував Габриел ( ЦД ) да биде земен, освен Милитао и Маркињос не знам кој друг е подобар + немаат левучар.

Каква ротација имаме на играчи овој куп само можеше да ни искомплицира во иднина. Не дека е убо чувството да отпадниш ама сепак не е толку болно.

Што е до мене, и од оној другиот куп Карабао или како и да се викаше нека испаднат. Цел фокус на ПЛ нека биде.

Што е до мене, и од оној другиот куп Карабао или како и да се викаше нека испаднат. Цел фокус на ПЛ нека биде.
Овој вчера е тој другиот куп Карабао што го велиш (ЕФЛ=Карабао куп) значи веќе испаднавме од него, вториот куп е ФА Куп за него сме уште во игра и тој е многу повреден од овој куп такозвани Мики Маус куп. Фа куп треба да почнеме да играме јануари/фебруари, ама веројатно ќе се помести и тоа ради светското.

Скоро цела прва постава, али секако не очекувам сите да играат. Парти и Томијасу ќе си се вратат за брзо

Џака, Салиба и Сака очекувам да играат редовно, а останатите не ме загрижуваат.

На некој начин ни годи првенството, во однос на конкуренцијата.

5ad1856dfd23f4bf1cdc3b2965d475d0

Да си го земиме како замена за Нкетиа? Ќе му дојде одлична конкуренција на Хесусот :)

Мора да признаеме, во период кога сите помали тимови се надигруваат со џиновите, Артета ги плеска кај ќе стигне. Не се конкурентите толку слаби колку што ние играме добро периодот.

Денеска сфатив каков резултат сме извадиле на гостувањето кај Брентфорд.

Ве замолувам линк од квалитетен стрим :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom