Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Признавам не го можев веќе, на стрим си го гледам 2во :D

На муабетот за нападот, Сити има дури 4 гола подобра гол разлика од Арсенал.

Пеналиве на пријателскава беа бајги очобол, ко на загревање да си шутираат и едните и другите, вака другото ептен надмоќно делувавме од тоа што гледав, рамките на голот ги поместија од толку погодени пречки и стативи.

Манекенчево од Шахтар, Фeликс и Тилеманс ако се десат во Јануари, ќе помислам дека сме нафташки клуб. Дај боже еднаш да не сполета такво нешто.

Последно уредено:
Не верувам дека би ги донесле и Мудрик и Феликс вториов не знам и на која позиција би играл мене повеќе ми личи на 10 не е за главен напаѓач а ни за крило.Јас би бил задоволен со Мудрик Кеси на позејмица со право на откуп за некои 20м ако се покажи не дека Тилеманс е лоша опција за 10-15м и тој ќе можи да се донеси и плус некој ефтин за напаѓач пр Депај или Турам .

Централен напаѓач забравете. Нкетија ќе игра таму. Хесус би требало да пропушти 6 натпревари. Не била толку сериозна повредата.

Оваа позиција ќе се засилува само ако сме малери и Нкетија да се повреди. Не за џабе ја доби 14ката со новиот договор. Нема поента да се игнорира неговото присуство.

Депај за смешни пари може да закрпи до крај. Само хајп гледам за овој Мудрик, ни го знам, ни сум го глеал, али ако Артета и Еду го сакаат, тоа е доволно за мене. Феликс е dream transfer за мене, го следам уште од Бенфика, лажна деветка, пеп пропо, горење.

Иначе ќе ја даваат сеа со Милан од 3 на СК1.
Автоматски споено мислење:

Хесус би требало да пропушти 6 натпревари. Не била толку сериозна повредата.
Не знам од кај испадна оваа информација, скролам по твитер никаде нема вакво нешто. Се што знам е дека макс. 16 недели може да биде аут, да се надеваме дека нема макс-от да биде.

.
40e0c4db872e28d9346df19ea723f9db.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Топ10 личности поврзани со Арсенал на сите времиња ми е, ептен сакам да успее како тренер, кога веќе беше спречен да го оствари својот потенцијал како играч.

Jack Wilshere's Arsenal U-18s off to a strong start in their quest for the FA Youth Cup Trophy with a 6-0 win over Millwall

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom