Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто иначе супер ни е, не дај боже Кутињо да дојде, ќе ја растури хемијата на тимот за 10то место, после не дај боже 12-13 ќе завршиме....

Конечно една добра вест

И официјално Гранит Џака ќе го гледаме до 2025

Trust the process guys
016906ad1471288d76c129bdc7c74ef2.jpg

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Hector Bellerin wants Arsenal exit. Extremely frustrated with #AFC. 26yo has told Arteta + Edu. Would take pay cut to leave. Things not working for him or club

Аахахаха он бил extremely frustrated... Опаш тежок, очиве ми крварат од него неколку сезони веќе он бил исфрустриран.

3 сезони центаршут нема погодено, теле едно.
После повредата не игра ни 50% од тоа што беше претходно.

3 сезони центаршут нема погодено, теле едно.
После повредата не игра ни 50% од тоа што беше претходно.
Центаршут ајде ќе погоди еден од десет, ама дефанзивно што е дно, тоа е убиствено по нас, со ништо нема да се извади веќе. Чим дојде време и Чемберс да е каде каде подобра опција од тебе веќе знаеш дека толку е приказната со тебе.

АЈЈЈЈ AFCBell вика дека и Мадисон и Одегард ги договараме
Автоматски споено мислење:

или маме му ебам преводов може ме лаже ама сигурно вика дека Мадисон е primary target
Автоматски споено мислење:

Медисон алува сезона две со кук, се надевам не е хронична повреда без разлика дали ќе направе трансфер кај нас, многу добар играч

Постојат шанси Одегард да стартува против Челси.

Убаво што го догоривме Одегард, и тоа како што читам за добра сума, но тоа не ги решава нашите проблеми, во суштина го имаме истиот прв тим од минатата сезона освен Вајт. Се наедвам дека Локонга ќе се наметне како првотимец наместо Џака и дека ќе донесеме уште некој играч, десен бек, уште еден играч од среден ред, евентуално напаѓач.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom