Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кронки да ги оставеше правите луѓе да работат за клубот немаше да се дешава моменталново срање, ама ете одлучија да му дадат клучевите на Раул мафијашот место на Свен, за кој има шпекулации дека ќе се врати како спортски директор во Дортмунд.

Хаааха овие глупости ми се најјаки, пред да отиде у Челзи Тухел, не знам дали тука имаше муабет ама на твитер сите му јадеа лајна. Сеа одеднаш леааа што испуштивме.
Автоматски споено мислење:

А на дијамантсково око овие му се трансферите во Арсенал: Лихштајнер, Сократис, Тореира, Гендузи, Мавропанос, Мики и Обамејанг. Не изгоре царов

Последно уредено:
Немаше моќ во Арсенал, Газидис ги остави да си вадат очи за превласт, еве добра работа заврши за Штутгарт, ги врати во Бундес, чинам не е случајност што Дортмунд сака да го врати како наследник на Мајкл Цорк.

Не знам колку можеме да го судеме за еден преоден рок, патем Обамејанг кој му е најскапо платен испадна добар трансфер, другиве релативно за ефтина сума беа доведени, патем треба да извадеме некој денар од Тореира, Гвендузи и Маврапанос ако го продадат.

Не знам колку можеме да го судеме за еден преоден рок, патем Обамејанг кој му е најскапо платен испадна добар трансфер, другиве релативно за ефтина сума беа доведени, патем треба да извадеме некој денар од Тореира, Гвендузи и Маврапанос ако го продадат.

Хмммм, а можеме да го судиме Еду? :D

Еве чисто за споредба, на Еду трансферите се Парти, Габриел, Мари, Седрик, Одегард, Вилиан, Рајан и Рунарсон. Ако искрено гледаме кој повеќе промашил, за мене дијамантов повеќе промашил. Вилијан и Рунарсон само се тотален промашај. И + ако земеме во аспект колку пандемијава влијаеше на фудбалот овие година дена.

Хмммм, а можеме да го судиме Еду? :D

Еве чисто за споредба, на Еду трансферите се Парти, Габриел, Мари, Седрик, Одегард, Вилиан, Рајан и Рунарсон. Ако искрено гледаме кој повеќе промашил, за мене дијамантов повеќе промашил. Вилијан и Рунарсон само се тотален промашај. И + ако земеме во аспект колку пандемијава влијаеше на фудбалот овие година дена.
Не баш, има еден куп потврди дека скаутинг мрежата покренала иницијатива да го купеме Парти уште пред неколку години, Габриел беше пред комплетирање од страна на Раул, исто и Мари беше доведен со негово посредување, така да види шо останува на Еду ...

e5dy6s4euxv61.jpg

Не баш, има еден куп потврди дека скаутинг мрежата покренала иницијатива да го купеме Парти уште пред неколку години, Габриел беше пред комплетирање од страна на Раул, исто и Мари беше доведен со негово посредување, така да види шо останува на Еду ...
Значи по вој муабет, Венгер ги донел сите :D

Мене искрено не ми се бендисува ич составов ама ај да се надеваме дека Артета знае подобро од нас.

Ај да видеме како ќе испадне делува офанзивно настроена постава
Се надевам обидов со Пепе како лажна деветка ќе испадне успешен, птсд од Вилиан :cenzura:

Ако треба стримови еве

Аман бе аман:tapp:
Ќе влезат ли еднаш на утакмица будни?

Себаљос премногу топки усерува

Абе 1:0 губиме, не би требало да напаѓаме, стативи да редиме, шутеви од сите страни, на гол да им се обесиме. Зошто играме ко да водиме 4:0 и 85та минута од натпреварот да е :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom