Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абд вади го тоа гомното шпањолско пред да добие црвен, ебате тоа сеоски Гвардиола.
Автоматски споено мислење:

Па мрш ти ебам балерината, би го оставил уште сега во Шпанија. Артета вака тешко до финале.

Последно уредено:
Абд вади го тоа гомното шпањолско пред да добие црвен, ебате тоа сеоски Гвардиола.
So vikase?

Dobro, Sebalos dosega napravi se da ni gi sabotira sansite vo LE, i konecno uspea izgleda

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

Абе таман тргнав да пишувам дека овие се издишаа, дека ќе паркираат автобус и најдобро ние знаеме дека Емери го јаде кога ќе тргне да брани резултат, па да го стави Мартинели место Себаљос да трча пресинг. Ама кур

Чувај го и Парти, нека добие црвен и тој па после ќе слушаме глупави изговори зошто изгубил.

ајде уште еден, ќе им ебам шпанските педерчиња

абе се утепаа од фаули правење едвај жолт добија

абе мајката у пичка да им ја ебам, го утепаа од мавање цела утакмица

И не може 5 минути да е продолжение кога 5 минути само на носилки го изнесуваа овој од Виљареал. Плус имаше 100 прекини, црвени/жолти картони, замени...

Кои петарди играат за Арсенал срам да те фати за играта ич и да не е спомнуваме катастрофа само резултатот колку толку поволен од тоа што можеше да биде.

Zasluzen poraz, ovoj gostinski gol samo dava lazna nadez, nema da pomineme so vakva igra, a i da pomineme, vo finale ke jademe tezok blam od junajted.

Zasluzen poraz, ovoj gostinski gol samo dava lazna nadez, nema da pomineme so vakva igra, a i da pomineme, vo finale ke jademe tezok blam od junajted.

Арсенал е една од екипите која некако нај не ни одговара за игра. Повеќе ме фаќа страв од Арсенал, отколку од Виљареал за во финалето. Нешто ко што ви е Саутемптон на вас или која и да беше екипа против која традиционално имате лоши резултати, да не барам по резултати,ком сега, едноставно, не иде против одредена екипа и крај.

Џака ЛБ успеа против Шефилд кога те напаѓаат Мекголдрик и ебан Мекбурни и не знам ти каков Биг мек и си вика царов па ќе биде добро против Чуквуензе што е страшен талент да го игра пак таму.......................................... И тоа со Себаљос да му помага.......... Гомнар глуп, ја на фудбал менаџер подобар состав и тактика ќе извадев. Се глупира скроз, денеска само на Артета оди поразов. Има уште 90 минути.

Срамен резултат е ова, на толку одмарање и комбинирање на екипата во ПЛ и повторно пораз. А одбраната не знам како може да кажат фановите на Арсенал дека е добра и дека не требало засилувања. Поубаво да не поминат во финале , оти и онака со ваква игра тешко дека ќе освојат.

Причината поради која сме уште во игра.

И ја приметив дека само они сами ако се повлечат ние можеме да креираме нешто и да се составиме со топка, во спротивно ќе не напунеа. И ете ни помогна залижаниот. Само што не можевме ни шанса да креираме, вака со пенал газот извадивме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom