Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@mkgunner Крајно си селективен, избегнуваш да елаборираш на теми за кои не си бил во право, а доследно аргументираш на теми за кои ти мислиш дека си во право. Те памтам дека се изнајаде гомна за Мартинез дека бил киксер и лош голман бидејќи на позајмици пред 8 години киксал многу и ти тоа си го прател, ама сега кога Мартинез втор е во лига по клин шитс, а Лено е дупе, ти штама, збор те нема да зуцнеш за тоа, ниту да речеш еј дечки грешка бев за Мартинез ниту ништо.

Друга работа, се појавуваш секогаш кога Арсенал ќе киксне, до тој степен што некој ќе мисли дека ти се радуваш на неуспех на клубот и се ситиш со тоа.

Трета работа, твоите аргументи Емери vs Артета ништо не докажуаат, освен тоа што клубот почнал да тоне уште тогаш, а сега е најголемиот пик на тоа тонење (бар да се надеваме). Ти си изреволтиран веројатно како Емери бил толку брзо избркан, кога се видело дека играта била мртва и не е тимот материјал за ЛШ, а Артета му се дава толку шанси, ама што ако се избрка Артета и други работи не се сменат од корен? Сериозно мислиш дека нешто ќе е подобро? Не сме Челси да можеме да си менуваме тренери, и секој нареден тренер по 200-300 милки од старт да си има да си експериментира. Па и таа мала желба за игра кај 3цата преостанати играчи во клубот кои се залагаат, ќе ја снема и на секого ќе му е формалност само позицијава, губи, нерешно, кур го боли, плата секоја недела нека стига само. Во време на Емери имало повеќе играчи што се залагале и што го носеле клубот на грб, Ремзи, Обамејанг, па и Лаказет, сега има помалку такви играчи, или тие играчи што се истакнуваат се помалку искусни и константни од овие набројаните, како и да свртиш и тогаш и сега сме се ваделе на индивидуални квалитети, играта била идентична 0, мотивот за игра кај гротото бил непостоечки, баш сликава што си ја пратил памтам какво бедирање имавме наредни кола после тоа кога помисиравме дека сме во игра за топ4.

@mkgunner Крајно си селективен, избегнуваш да елаборираш на теми за кои не си бил во право, а доследно аргументираш на теми за кои ти мислиш дека си во право. Те памтам дека се изнајаде гомна за Мартинез дека бил киксер и лош голман бидејќи на позајмици пред 8 години киксал многу и ти тоа си го прател, ама сега кога Мартинез втор е во лига по клин шитс, а Лено е дупе, ти штама, збор те нема да зуцнеш за тоа, ниту да речеш еј дечки грешка бев за Мартинез ниту ништо.

Друга работа, се појавуваш секогаш кога Арсенал ќе киксне, до тој степен што некој ќе мисли дека ти се радуваш на неуспех на клубот и се ситиш со тоа.

Трета работа, твоите аргументи Емери vs Артета ништо не докажуаат, освен тоа што клубот почнал да тоне уште тогаш, а сега е најголемиот пик на тоа тонење (бар да се надеваме). Ти си изреволтиран веројатно како Емери бил толку брзо избркан, кога се видело дека играта била мртва и не е тимот материјал за ЛШ, а Артета му се дава толку шанси, ама што ако се избрка Артета и други работи не се сменат од корен? Сериозно мислиш дека нешто ќе е подобро? Не сме Челси да можеме да си менуваме тренери, и секој нареден тренер по 200-300 милки од старт да си има да си експериментира. Па и таа мала желба за игра кај 3цата преостанати играчи во клубот кои се залагаат, ќе ја снема и на секого ќе му е формалност само позицијава, губи, нерешно, кур го боли, плата секоја недела нека стига само. Во време на Емери имало повеќе играчи што се залагале и што го носеле клубот на грб, Ремзи, Обамејанг, па и Лаказет, сега има помалку такви играчи, или тие играчи што се истакнуваат се помалку искусни и константни од овие набројаните, како и да свртиш и тогаш и сега сме се ваделе на индивидуални квалитети, играта била идентична 0, мотивот за игра кај гротото бил непостоечки, баш сликава што си ја пратил памтам какво бедирање имавме наредни кола после тоа кога помисиравме дека сме во игра за топ4.
Ова ти е изгубено време. Он штрајкуваше на темава и не пишуваше ништо додека бевме со Венгер, а сега плаче по тренер што беше полош од Венгер.

Не ми е јасно малце некои викате дека Артета добил малку средства? ? ?
Парти 45м, Габриел 27м, Мари околу 10-15м никој не знае точна сума, нов појачан догов за Ауба, 3 годишен и јак договор за Вилиан, па добро реално во доба на корона колку повеќе од ова требаше да добие, коа екипа потроши повеќе???
Не знам за вас ама јас веќе немам ама ич верба во Артета, Венгер можеше топ 4 да стигнува со Чамак, Бендтнер, Денилсон, Скилачи, Силвестре и други пропали играчи, зошто Артета да не може повеќе со моменталниве?

Не знам за вас ама јас веќе немам ама ич верба во Артета, Венгер можеше топ 4 да стигнува со Чамак, Бендтнер, Денилсон, Скилачи, Силвестре и други пропали играчи, зошто Артета да не може повеќе со моменталниве?
Токму така крале, само што ниту еден од овие што ги наброја не играше прва постава.
Автоматски споено мислење:

Читам некои муабети на твитер дека британциве размислувале да донесат закон кај што повеќе од 50% акции нема да смеат да имаат странци. Ова ради Супер Лига фијасково, ако има некоја вистина у ова, супер ќе дојде за нашиов крвопиец.

Еве нешто Врајти спомнуе

Последно уредено:
Ова потсеќа на Мојсие во Јунајтед кога буташе рекорди од праисторијата
02rz629rozu61.jpg

Вака ќе ти реплицирам само затоа што мислам дека си најобјективен од сите што имате двојни аршини.
Прво, никогаш никаде не сум избегал од дебата, ништо не памтиш и селективноста е баш твоја особина што се поажува уште во првиот пасус од твојов пост. Велиш сум се "изнајадел гомнa за Мартинез" а не ккажуваш за кој дел од кариерата на Мартинез сум се " изнајал гомна", еве ќе те упатам да погледнеш.
Лено направи кикс и сите го видовме тоа, ти си тој кој едвај чека да киксне за да поентираш. За Мартинез ни сум бил ни сум грешка, на 29 години со 3 месеци на гол и педесет пропаднати позајмици не се станува голман, prove me wrong.

Друго, овде сум многу подолго од тебе како што можеш да заклучиш по датумот на кој е креиран мојот и товјот профил, ако не сум коментирал не значи дека не сум видел што се коментирало, напротив коментирам секогаш кога мислам дека има поента, дали тоа вас ви се допаѓа или не не е мој проблем.

Трето, самото тоа што после вакво дно, брука, срам што му се случува на Арсенал во секој поглед на чело со Артета наоѓате причина да го браните кажува какви само двојни аршини имате, СЛЕПЕЦ ќе признаеше дека не го бива, дека требаше да јаде отказ уште во Декември, туѓ срам ме јаде кога ве читам.

Емери еве ќе ти повторам зашто гледам не можеш да сфатиш беше 5ТИ со еден бод помалце од Тотенхем во првата и единствена цела сезона во Арсенал, Артета е 9-ти со одлични изгледи да заврши како 11-ти.

Лено беше склон на грешки и во Баер Леверкузен (https://www.youtube.com/watch?v=qNBW6p4m9JE). Со заминувањето на Мартинез нема здрава конкуренција и се чувствува премногу сигурен на таа позиција, а реално не е така. Инаку Метју Рајан треба да добие шанса на дел од останатите мечеви во ПЛ и онака се е загубено. Метју Рајан е отпишан во Брајтон и му кажале да си бара нова средина. Којзнае може и ќе му го откупат договорот на крајот од сезоната. Арсенал прва работа што треба да направи е да ангажира добар психолог. Оти на голем дел од играчите им е сјебана психата. Од можни 6 бода да освоиш само 1 бод е смешно, иако си во позиција да напредуваш на табелата во дуел со директен конкурент. Знам дека ќе кажете дека се чуваат за ЛЕ, ама и таму не знам колку се способни да обезбедат финале додека за освојување да не зборуваме. Факт е дека Евертон не заслужи да победи, оти реално не покажаа ништо цел натпревар. Ама тоа е фудбалот, не секогаш победува екипата која е доминантна на теренот. Во целост да сумираме дека ова е уште една лоша сезона, далеку подепресивна од сите останати до сега.

На Вилок треба да му извадат 25м фунти :icon_mrgr:
Само се надевам нема да ги фрлат за Себаљос......

Willock na tri utakmici ima izigrano vkupno 40min i ima 3 gola daeno.

Auba kaj nas 3 gola vo poslednite 4 meseci nema daeno.

Трансферот на Вилок во Њукасл е договорен, само прашање на време е кога ќе се официјализира на крајот од сезоната. А Тореира изгледа ќе замине во Бока Јуниорс.

Screenshot_2.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom