Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како не го боли кичмата Тирни цела сезона да не влече на грб. Ајде уште еден...

Ај у курац у Реал и после да те продадат у Елче да ти ебам фашистот.

Отиде сезоната у февруари, на здравје, на времето кога ни завршуваше сезоната у февруари, барем имавме фиксно 4-то место и утеха дека сме играле ЛШ.

Леле, гомнарот бразилски го внесе во игра, ауиууууу

Демантирајте ме еднаш пизда ви матер, ај баш да видам

Ти требат 2 гола на клупа ги имаш Лака, Мартинели, Пепе и го пушташ Вилиан. :drk::cuc:

Зошто на едноставен начин, кога може да се тресаме и да се мочаме во гаќи до последен свиреж на судијата. :rolleyes:

kakvi losi izmeni napravi Arteta, katastrofa, cel tim go debalansirase, vecer neka mu go ispusi na Saka, go spasi od glupostite.

:noze:
Автоматски споено мислење:

STOP THE COUNT!!!
У глава ми се вртеше цело време постов...
Автоматски споено мислење:

kakvi losi izmeni napravi Arteta, katastrofa, cel tim go debalansirase, vecer neka mu go ispusi na Saka, go spasi od glupostite.
Една од измените асистенција направи за 2-2 :love:

Колку канцер има уште во екипава да се чудиш што изигра цела утакмица Џака ни за напре го бива ни за назад.
Вилијан влезе како да има два шлепери растоварено никаква желба за игра ми се слоше кога не можеа да им земат топка 5 минути еден пресинг не можеа да направат баш од такви играчи како Џака и Вилиан за Себајлос да не правам муабет подобро Елнени би го играл со него барем знаеш на што си .

Ах, ете се извадивме, само со посериозни противници вака ништо не правиме.

Умрениот Обамејанг, не бил баш умрен, ама не е он клучот. Сака, злато од дете, злато од играч, да уживаме да го гледаме во наш дрес дури можеме, ќе затропа многу скоро некоја стомилионска понуда со овие негови перформанси.

Да се надеваме дека Парти конечно до крај ќе биде здрав и ќе имаат какво-такво солидно партнерство со Џака, Себаљос треба да го оптишеме, ионака не очекував дека ќе напнеме да го купиме.

Што се однесува до другиот реаловец, нешто не ме импресионира премногу досега, ама да видиме, да му дадеме уште некоја шанса, но овој глуп експеримент со ЕСР и Одегард во ист тим, при што еден од нив оди на крило треба да се напушти, или Оба назад на лево крило, или Пепе нека оди таму, имаше солидни неколку партии на таа позиција.

Како и да е, посакувам најлесен можен противник, може да ни паднат англиските екипи во оваа фаза на ЛЕ?

Одегард како да не е на иста бранова должина со соиграчите, знае густа одбрана да ја разбие со добар пас, ама најчесто не се разбираат со напаѓачот.

Како и да е, посакувам најлесен можен противник, може да ни паднат англиските екипи во оваа фаза на ЛЕ?
Само за првата ждрепка важат правилата за иста лига и група, во 1/8 барем до лани немаше рестрикции за ждрепката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom