Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da pobedevme so Vila ke imavme obezbedeno LE sega...
Не ми е јасно зошто Сократис ни минутка не го става да игра.
Вотфорд заслужи барем бод. Многу повеќе се трудеа. Велбек да не беше Велбек, ќе постигнеше најмалце 3 гола.Каква беше играчкава? Не ја гледав. На резултати гледам 3-0 се зачудив, после глеам завршила 3-2, стандард не можеме да ја убиеме утакмицата?
Da pobedevme so Vila ke imavme obezbedeno LE sega...
Ако немат импликација врз трансфер буџетот и продолжување на договор со Ауба и Лака секако е подобро да не се играт ЛЕ, но знаејќи ја нашава управа и да немат импликации пак ќе го користат тоа како изговор кога ќе фејлнат со трансфер преговори.Без желба за провокација, мислам дека на Арсенал во моментов му е подобро да отсуствува една година од европските натпреварувања за да го стабилизира тимот.
дури и на трол фудбал нема да има мемиња за Арсенал.
Никаков финансиски придонес нема ЛЕ, може има за клубови од Кипар, Чешка, Словачка итн ама нема поготово за ПЛ клубовите. Единствено плус е што Арсенал ете ја нема освоено па да се освои европски трофеј а и служи како бекап опција за ЛШ наредна сезонаАко немат импликација врз трансфер буџетот и продолжување на договор со Ауба и Лака секако е подобро да не се играт ЛЕ, но знаејќи ја нашава управа и да немат импликации пак ќе го користат тоа како изговор кога ќе фејлнат со трансфер преговори.
Никаков финансиски придонес нема ЛЕ, може има за клубови од Кипар, Чешка, Словачка итн ама нема поготово за ПЛ клубовите. Единствено плус е што Арсенал ете ја нема освоено па да се освои европски трофеј а и служи како бекап опција за ЛШ наредна сезона![]()
Каква беше играчкава? Не ја гледав. На резултати гледам 3-0 се зачудив, после глеам завршила 3-2, стандард не можеме да ја убиеме утакмицата?