Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Летово ни еден трансфер не погодивме, барем за сезонава тоа што пазаривме никаков импакт нема, а кога ќе ми текне колку се радувавме за работата на Дон Раул.
Единствен добар трансфер е Мартинели и враќањето на Чемберс од позајмица.
Со продажба на "дрвата" Мики и Ивоби тимот е значително ослабнат, оти Пепе абер нема.

Летово ни еден трансфер не погодивме, барем за сезонава тоа што пазаривме никаков импакт нема, а кога ќе ми текне колку се радувавме за работата на Дон Раул.
Единствен добар трансфер е Мартинели и враќањето на Чемберс од позајмица.
Со продажба на "дрвата" Мики и Ивоби тимот е значително ослабнат, оти Пепе абер нема.
Тоа е тоа, да беа тука Ивоби и Мики сеа пата пата ќе бевме со Ливерпул...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Тоа е тоа, да беа тука Ивоби и Мики сеа пата пата ќе бевме со Ливерпул...

барем немаше да бидеме пата пата со зона за отпаѓање во втора лига.

барем немаше да бидеме пата пата со зона за отпаѓање во втора лига.
Апсолутно се согласувам, страшни ќе бевме со Мики и Ивоби. А па уште да ги имавме Волкот, Вилшер и Кембел, кај ќе ни беше крајот [emoji56]

Ivobi I miki imaa lani ucinok vo 14-16 golovi+asistencii, toj ucinok ne e zamenet, so znaci deka timot e oslabnat

После онаа што се деси со Челзи некња, не се залажувам дека е готово само заради фантастичното полувреме, ама стварно е убаво кога клубот ти игра за мерак и кога противникот не ти мава 40 шута на гол.

Најдобро полувреме за сезонава, стра ме фаќа малку за Колашинац да не заебе работа со црвен картон у второ...

Колку убав осеќај, колку битна победа, овој пат подобро изменаџирано отколку со Челзи, иако ќе треба да се навикнат играчите на оваа темпо на Артета, правецот дефинитивно е фатен.

Торериа играч на утакмицата, препороден откако замина Емери, дури и со Фреди тие две утакмици играше солидно, Луиз исто мора да го спомнам беше одличен на последните две. Генерално земено гледаме сосем друг тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom