Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
За мене моментално ѓубре што го имаме се само Озил и Луиз. За останативе играчи што пружат катастрофа партии сметам дека се само жртвени јагниња на тактиката што ја имавме изминатиот период. Баш сакам да го видам Џака како ќе игра под водство на Артета. Иста позиција се.

Ne ocekuvajte cuda preku nokj. Mislam deka Ceballos kje bidi toj edinstveno kje mu odgovara ovaj stil na igra. Genduzi kje mora da se restartira na fabricki podesuvanja, drugive od seniorite ne gledam kako bi igrale kaj Mikel. Siguren sum deka Saka i Willock kje dobijat minutaza pogolema. I Smith sigurno.

PSG wanted to keep Arteta at the end of the loan period, and did have a 'buy first' option. However Arteta was signed by Rangers in March 2002, after the Scottish club made a more financially impressive offer to Barcelona.

Како се менуваат времињата еј, од денешен аспект како смешно звучи ова Ренџерс да имал понудено подобра финансиска понуда од ПСЖ

ај што има најава дека готов е Артета, него дали има некоја сериозна шпекулација за трансфери во Јануар? Прочитал некој нешто што е можеби рално остварливо?

ај што има најава дека готов е Артета, него дали има некоја сериозна шпекулација за трансфери во Јануар? Прочитал некој нешто што е можеби рално остварливо?
Нема пари

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Дополнително има шпекулации за Џака дека ќе го мааме у Бундес назад, да очекуваме некој добар средњак по критериум на Артета или да не се залажуваме, ако треба ќе влезе ќе покрие тренерот на средина, сигурно подобар ќе е од сегашниве играчи :D
Се надевам дека ќе се погоди, coyg!

Ако ве интересира профилот на Артета, можете да ја прочитате колумната на BBC.
Најсмешни ми се сите коментари што уште сега го критикуваат потегот на клубот. Врвни тренери и играчи тврдат дека Артета има потенцијал да стане многу добар тренер, но фејсбук и твитер експертизата не мисли така.

Според мене, можеби е подобро што не го ангажиравме во 2018та, бидејќи собра дополнително искуство и беше сведок на една од најдобрите сезони некогаш изиграни од еден тим во ПЛ. Се надевам дека ќе воспостави хемија со тимот што поскоро, па барем во ЛЕ да успее да го истурка тимот што подалеку.

Нека се угоде овој пат, за разлика од претходниот, но само со Артета не се решаваат проблемите, мене искрено многу по ме израдува веста за Џака, за Артета се занеше веќе.

До мај-јуни да се расчисти со сите играчи што не се квалитетни и со сите играчи што не сакаат да бидат тука, кој не му се игра во Арсенал, ене му ја вратата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom