Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
37b64092-3913-4621-bad2-75f5385f2f5b_0.jpg

На Фреди му останала тимската листа од Емери изгледа. Пак Пепе на клупа, Џака со првотимски статус.

Вилок (y)
Мустафи (y)

Интересна комбинација. Со нетрпение чекам да почниме.

Бед инфлуенс му бил Емери ваљда. Ајде да видиме пристапот у игра.

Ни со Мустафи и Џака во тим, ни без нив па сме трло без кучиња. Се виде средината без Џака последните неколку утакмици. Да имаше подобрување без него ајде де, ама вака... :D
Автоматски споено мислење:

Бед инфлуенс му бил Емери ваљда. Ајде да видиме пристапот у игра.

Венгер прв ги играше, тоа прави он бил бед инфлуес и за Емери И Љубмерг ? :D

Изгледа почнале и прекини да вежбаат со фреди, гледам и не ми се верува дека сме опасни од корнер:rolleyes:

Nemozam da razberam nikako, kako mojt vakov nacin na odbrana da se igrat, so neodenje na duel tuku cuvanje na imaginaren prostor...1 na 3 i nikoj ne mu ojt na duel...

Пуки не дал гол 8 утакмици, нема проблем, одма Арсенал е тука да го реши тој проблем.

Некои работи едноставно не може да се сменат, настрана подобрата игра и се.

Мислам дека ќе почне да ни смета тоа што сме преофанзивни :D
Тешко ќе се навикниме на транзицијата

Не ми се верува како сме безидејни во напад.. ај за одбрана знаеме дека сме срање, ама напад...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Не знам зашо Пер е повикан а не Боулд како асистент. Настрана резултатот и одбраната, во прво полувреме нападнаа повеќе од вкупно последниве 5 месеци.

Стварно сме најтоксични фанови. Човекот пред ден ипол го назначија за тренер и одма очекувате да цвети тимот. Не ли е доволно што гледаме за првпат офанзивен фудбал после 18 месеци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom