затоа има болки во грбот ко старциве.Помислив FaceApp old face дека е...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
затоа има болки во грбот ко старциве.Помислив FaceApp old face дека е...
на позајмица ги носевме Ким Калсторм со изместен пршлен и Јоси Бенајун, овој е премија за да го скрпиме тимот барем за една сезона, секако ако го договориме.Себаљос на позајмица од Реал во Арсенал.Сасуоло станавме у пм.
на позајмица ги носевме Ким Калсторм со изместен пршлен и Јоси Бенајун, овој е премија за да го скрпиме тимот барем за една сезона, секако ако го договориме.
Шо знам, мене ми е исти кур, исто ќе беше и Хамес да ни го дадеа место Себаљос, само што едниов е 27 год а другиов 22 год.Друг тип на позајмица се тие.Ова ти е буквално како да сме некое небитно тимче,да му искалемиме талентче на голем клуб.
Шо знам, мене ми е исти кур, исто ќе беше и Хамес да ни го дадеа место Себаљос, само што едниов е 27 год а другиов 22 год.
Во многу глупава ситуација е тимот. За да може да купи мора да ги продаде Озил,Мики,Мустафи, проблемот е што сме загалвени со нив, имаме 40м буџет, а ни фалат играчи на 5 позиции, така да било каква позајмица на квалитетен играч е добродојдена, на пример Себаљос + Малком, ако успееме да договориме откупна клауза тоа би било бонус.
Свесен си дека да изигра топ сезона ќе ни бараат 80тина милиони? Никогаш нема да ги платиме тие пари.И Ковачич у Челзи ли беше Сасуоло потег?
Свесен си дека да изигра топ сезона ќе ни бараат 80тина милиони? Никогаш нема да ги платиме тие пари.
Жулио Баптиста го памтиш
толку имаме од прилика, затоа и се натегаме со трансферите, гледаат да ги договорат на рати со што првата рата ќе биде мала 10-15м, за да можат да купат 3-4ца играчи.Уште ли веруеш дека иаме само 40 милиони![]()