Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонава треба нозе да ни скршат за пенал да добиеме, за разлика од некои тимови.

Сократис одлична партија, Најлс исто. Колашинац според мене е еден од најдобрите бекови во офанзива, ама во дефанзива и Камара и Сесињон се прошетаа низ наш 16етник...
Мора дефанзивата да ја подобри.
Многу глуп гол примивме, а се ми се чини дека Лено пак се излета у празно...

Макро
0we6q7g77u721.jpg

Ме загрижува што Тореира падна во форма
Многу лесно почнаа да го буткаат, а и судиите не му судат фаули, при што често знае да изгуби топка во лоша позиција.

Не знам што очекувате од нашите бекови, јураат напред и назад цело време. Не може секаде да се наоѓаат во даден момент. Емери ги убива кондиционо.

На Наполи скапо им било да платат 3.5м фунти за да го откупат Оспина, барале да се намали цената на 1.5м.
Има ли поглупи преговарачи од нашите?Ливерпул го даде третиот голман Дени Ворд за 15м фунти, ние не можеме асална цена да извадиме за првиот голман на Колумбија со преку 70 настапи.

На Наполи скапо им било да платат 3.5м фунти за да го откупат Оспина, барале да се намали цената на 1.5м.
Има ли поглупи преговарачи од нашите?Ливерпул го даде третиот голман Дени Ворд за 15м фунти, ние не можеме асална цена да извадиме за првиот голман на Колумбија со преку 70 настапи.

А да ги прашаш за Кулибали, 100-ка ке бараат.

Nemat brat, eden igrach ne znajme da shitnime... gledaj sea na istek na dogovor se Rasmey, Cech, Wellbeck ... pa fulham ke najdeshe nacin da im prodolzi dogovor( dzentlamentski) za da gi sitni za dobra suma...

Значи,при ниско ограничен буџет за трансфери,ако опнеме 20тина милиони повторно за голман,дефинитивно треба да се испотепаат многу луѓе во клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom