Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Значи,при ниско ограничен буџет за трансфери,ако опнеме 20тина милиони повторно за голман,дефинитивно треба да се испотепаат многу луѓе во клубот.
Логиката им е: Примаш голови = лош голман, одбраната нема удел тука никаков :notworthy:

Нека го земат Навас, ама под услов Чех да го продадеме за минимум 13 милиони...

А од кај ви е инфово за голман?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

При носењето на Лено мене не ми е јасно кој имал збор за да се донеси, што гледал, што видел и која проценка ја направил дека ќе го биди. Тој скаутинг кој го правел треба да одговара, криминален трансфер кој голман да го донесеш од трета четврта лига Англиска поголмански став има од оваа ветрушката. Исто за носењето на Чех како потрошен голман катастрофа е голема и ништо не му донесе на клубот. Очајна селекција на играчи ужасен скаутинг години треба да поминат за да се ослободи клубот од оваа криминална одбрана пред се.

Dv_HjM6XcAAPups.jpg:large

Епа што повеќе

При носењето на Лено мене не ми е јасно кој имал збор за да се донеси, што гледал, што видел и која проценка ја направил дека ќе го биди. Тој скаутинг кој го правел треба да одговара, криминален трансфер кој голман да го донесеш од трета четврта лига Англиска поголмански став има од оваа ветрушката. Исто за носењето на Чех како потрошен голман катастрофа е голема и ништо не му донесе на клубот. Очајна селекција на играчи ужасен скаутинг години треба да поминат за да се ослободи клубот од оваа криминална одбрана пред се.
Чех и те како беше добар трансфер. Го земавме за 10 милиони (ако не се лажам) и 3 сезони бранеше на ниво. На Лено може уште му треба привикнување, не знам, до душа и не е така катастрофален, има добри одбрани, ама тоа летањето у празно...

Чех и те како беше добар трансфер. Го земавме за 10 милиони (ако не се лажам) и 3 сезони бранеше на ниво. На Лено може уште му треба привикнување, не знам, до душа и не е така катастрофален, има добри одбрани, ама тоа летањето у празно...
Тој е единствен што пробува нешто да спаси кога тие пред него не знаат што прават. Да имаше нормална одбрана не верувам дека ќе леташе во празно.

Тој е единствен што пробува нешто да спаси кога тие пред него не знаат што прават. Да имаше нормална одбрана не верувам дека ќе леташе во празно.
Абе дека е катастрофална нашата одбрана, е, ама не е дека тоа е причината што Лено често лета у празно. Сеа ми текнува барем на 2 ситуации кај што Лено истрчал за да боксува и на крај ја промашил топката...

Значи овој од Дортмунд што го донесоа за трансфери да праи врска нема.
Навас ќе го донеле, сигурно он ќе се снајде у ПЛ, кај што се игра на нафрлени топки, игра со глава, за разлика од Ла Лига. Плус он пред себе го имаше Рамос, а овде кој Мустафи.
И од кај видоја со 15 натпревари дека Лено не го бива?

Значи овој од Дортмунд што го донесоа за трансфери да праи врска нема.
Навас ќе го донеле, сигурно он ќе се снајде у ПЛ, кај што се игра на нафрлени топки, игра со глава, за разлика од Ла Лига. Плус он пред себе го имаше Рамос, а овде кој Мустафи.
И од кај видоја со 15 натпревари дека Лено не го бива?

Емери на пресот ги демантираше вестите за Навас.

Емери на пресот ги демантираше вестите за Навас.
Добро е.
Од кај на порталиве им текнува баш со Арсенал да го поврзуваат.
Кликбејт на најако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom