Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без Мики тешко ни одеше,арно влезе магот Ивоби и ја реши утакмицата.100 пати подобри играчи од Озил се.
Иначе можда и бетер од Лаказет се изнервирав ради тоа што го извадоа од игра.Дај бе еднаш нека фати континуитет од 10тина утакмици по 90 минути у курац веќе.
Муабетот ми е повеќе општо отколку конкретно за денес.Колку утакмици има каде не стартувал и бил ваден у 60-70,а не го заслужил тоа дефинитивно.Не беше нешто многу добар денес Лаказет, џабе се лути, јас повеќе сакав Ремзи да влезе место Ивоби ама добро испадна на крај.
Ama i od Emery e dupli standard i mn ironicno so Ozil ne go zemase ni na klupa a starter duhot na na eden eks igrac od Dortmund...Mе мрзеше да пишам претходно ама зашо му се јаде гомна на Емери кога одлуче да не го игра Озил, тежок дупли стандард, па до вчера зборевме како Венгер ги толерира играчите вон граница и се крајно разгалени, сеа Емери не толерира никој без разлика на плата, курци палци и одма му се нафрлија квази експертиве од фан базата на Арсенал...
Се труди дечкото, не е во форма, падни стани игра ама пак работи за тимот, помага во одбрана, даде два какви такви гола против Саутемптон, сигурно од тренерска перспектива ова е доста ценето...Ama i od Emery e dupli standard i mn ironicno so Ozil ne go zemase ni na klupa a starter duhot na na eden eks igrac od Dortmund...
И ја исто се прашувам.... а жив шит се на корнер затоа што цела одбрана е таму чека центаршут, а мајмуниве се играат во ќош. Очито импровизираат нешто оти не ми изгледа на некоја договорена работа, пошто ако е договорена нема цела одбрана да биде у противнички 16рец... ништо не разбирам, али сум приметил и јас секој втори корнер ни е ваков, катастрофаленШто е финтава со корнериве дали сте приметиле?
Само ние можеме од корнер за нас да вратиме дури до голман без да нафрлиме.
И ова го имам приметено одамна и се повторува секогаш. Изведуваме корнер со двајца, си се подаваат и никој не нафрла.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk