Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.554
- Поени од реакции
- 10.348
И ви сте до некаде у право, али ја сум скроз у право.![]()
Фан на Челзи не може никогаш да биде во право,во било која дискусија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ви сте до некаде у право, али ја сум скроз у право.![]()
Он бар не беше среќен.@JimmyFloydBottleBank роѓо Арсенал во случајов е ко робертчето на СМ.![]()
Баш ме интересират кој играч би бил тој шо би одел во Дортмунд, Велбек или Жиру кој комплетно не им одговарат на начинот на игра и плус годините кои ги имат или пак нишо чудно Лаказет да им го дајме пошо се работит за Арсенал ... И како би играле со Лака и Ауба во тимов? Кого ќе жрвуваме да играт вон неговата позиција, ма да за тоа сме специјалисти.
Трампа Жиру-Ауба any day !Баш ме интересират кој играч би бил тој шо би одел во Дортмунд, Велбек или Жиру кој комплетно не им одговарат на начинот на игра и плус годините кои ги имат или пак нишо чудно Лаказет да им го дајме пошо се работит за Арсенал ... И како би играле со Лака и Ауба во тимов? Кого ќе жрвуваме да играт вон неговата позиција, ма да за тоа сме специјалисти.
И втора работа од твитот, како немаме доволно средства за нови засилувања? Како летото 2016та бевме во минус 80 милиони фунти а една година подоцна сме во плус и работиме по принципот од парите заработени од продажби да ги вложвиме истите, ни фунта повеќе...
Па најверојатно би биле 50 милиони плус наш игра(или помалце од 50), а после тоа би немале пари за нови трансфери... Срамота е во 2018та година, тимови од долниот и средниот дел на табелата да трошат повеќе од Арсенал на трансфери, барем да беше скоцкан тимов би имал некое објаснување ама скоцкан е само во замислата на Венгер за време на тренинг...Трампа Жиру-Ауба any day !
Бар ја не би се мислел многу.
А за вториов дел и мене ми е многу контрадикторно, како може да нема пари за засилувања ако претходно Арсенал испратиле понуда за Ауба (се шпекулира 50 милиони евра), а сеа ако имало трампа немало да има пари за нови трансфери ?!
Од кај се тогаш тие 50 милиони евра шо сме ги понудиле ?
Па најверојатно би биле 50 милиони плус наш игра(или помалце од 50), а после тоа би немале пари за нови трансфери... Срамота е во 2018та година, тимови од долниот и средниот дел на табелата да трошат повеќе од Арсенал на трансфери, барем да беше скоцкан тимов би имал некое објаснување ама скоцкан е само во замислата на Венгер за време на тренинг...
Изгледа е далеку озбилна работава за Ауба :
Ако е Жиру + 30 милиони или поише, ја мислам дека не вреди.
Океј, не мора да значи дека сум у право, ама тоа е мое мислење![]()