- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Ако е Жиру + 30 милиони или поише, ја мислам дека не вреди.
Океј, не мора да значи дека сум у право, ама тоа е мое мислење![]()
Не си во право.
Roma locuta, causa finita est.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е Жиру + 30 милиони или поише, ја мислам дека не вреди.
Океј, не мора да значи дека сум у право, ама тоа е мое мислење![]()
Едни трофеи пак што ќе му ги овозможи ЈунајтедБесниот Венгер го разоткри вистинското лице на Санчез и жестоко го нападна Чилеанецот - Derbi MK
Не можам да сфатам како некој играч сака да си замине од Арсенал. Но, сепак, во изминативе 30 години како што сум дел од фудбалот, од трансферите научив многу за човечките особини. Како професионалец, ова ќе беше негов последен договор од врвно ниво, важен договор кој ние сакавме да му го овозможиме. Кога не го прифати тоа, се соочуваме со реалноста дека ќе мора да го ослободиме. Навистина се обидовме многу околу него, отидовме далеку колку што можевме. Дури и Манчестер Сити се повлече на крајот. Тоа најдобро ви кажува дека немавме шанси да му го дадеме договорот кој го сака
Не знам дали стварно ова го има изјавено, ама ако да...
Боље ќе му биде да си го задржи достоинството и да не цмиздри. Јасно е дека на Алексис не му беше толку за парите колку што му беше за играта на Арсенал и неамбициозноста...
И Анри не си отиде за плата туку за трофеи. Не дека ги споредувам Анри и Санчез.
Сеа реални ако бидеме, он не се задоволува со ФА куп, сака тим што ќе биде во игра за ПЛ и за ЛШ. Арсенал нема такви амбиции, Јунајтед да. Факт е тоа и се друго е залажување.Едни трофеи пак што ќе му ги овозможи Јунајтед
$ и само $ е причината
Немат теорија ако го донесиме и Ауба и крило да купвиме, ќе ги ротираме вон позиции. И ако останат пари нека земат стопер и дмф.Од друга страна, според Скај, Дортмунд го сакаат Жиру. Ова значи дека ќе мора уште најмалце 1 играч да се купи по крилната позиција. Да кажеме цената на Жиру да е 30м, Ауба 60м, вака само 30м ќе истрошиме за играч па остануваат пари и за крило.
Од кога му рекоа дека неможит да е тренер на младинците и истовремено да е во скај спортс почна со овие работи...Легенда како играч, не знам што му се мота во главата што сега така активно работи против клубот
Кај го пишува ова за Анри ?Сеа треба да ора во Арсенал за да му покаже на она гомното португалско дека грешен пристап имал со него...
Баш ме интерсира како планира да ги склопи Венгер сега, секако сметам и на Обамејанг
Идеме опет WengerBall фудбал[DOUBLEPOST=1516649639][/DOUBLEPOST]This season alone, Thierry Henry has attempted to motivate Kane prior to the North London Derby, given Bournemouth a pep talk before playing us and advised Alexis on leaving the club.
![]()