Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма треба да ни го загрозат и тоа нешто што ни остана за фалење, зошто само тоа ни остана за фалење.
Не знам за вас, ама навивачкото у мене зборува сега и за тоа не можам да ги отпишувам уште сега.
А сега?
Ја не ги сфатив убаво шпекулациите со Санчез и Михитаријан, шо бил муабетот, пари плус Михитаријан или само Михитаријан ?
Ако е пари плус Михитаријан со две раце потпишувам. Супер би било тоа за Арсенал.
Никад не е добра опција да го појачаш циганот па и да му земеш пропаднат играч со висока плата ... Марсијал да го земеме друга приказна ама овој ...Ја мислам дека Михитаријан + пари за Санчез моментално ни е најдобра опција. Уште па ако тие пари у равенкава идат околу 25 милиони, мислам дека сме добиле бинго![]()
Абе и мене не ми се свиѓа тоа шо би му го дале на мурињо, ама у ситуација кога сигурно си иде Санчез и коа имаш од една страна 20 милиони земи или остави, а од друга страна 25-30 милиони и плус играч, па ебеш му матер ќе ја зеам вторава опција.Никад не е добра опција да го појачаш циганот па и да му земеш пропаднат играч со висока плата ... Марсијал да го земеме друга приказна ама овој ...