Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ма треба да ни го загрозат и тоа нешто што ни остана за фалење, зошто само тоа ни остана за фалење.

Ма треба да ни го загрозат и тоа нешто што ни остана за фалење, зошто само тоа ни остана за фалење.

Не е така, без оглед на сегашната ситуација убаво е некое достигнување да остане унитакно за клубот. Без оглед на сите мизерии денес морам да кажам дека овој пораз на Сити ме расположи иако ни оди контра за борбата за топ4

За да не утешат за Алексис, ПР-от работи со имиња како Малком, Лемар, Обамејанг и слично, на крај само со тој Малкомот ќе завршиме или уште полошо ќе ни го тупнат Јунајтед оној дебелиот Микитрајан и ќе се чудиме што не снашло

За Малкомот ќе дадеме 40м фунти, а релано 15м не вреди и ќе го чекаме 2 сезони играч да стане, па да си замине, ко сите шо си одат.
Зошто не се тргне по плејмејкери како Дракслер и Себаљос, играчи кои не се задоволни во своите клубови, барем на позајмица да се земат, не ми е јасно.
А шпекулацијава за Обамејанг е многу јака, кај ќе игра?Еден од Обамејанг и Лаказет ќе треба крило да игра.

Ја не ги сфатив убаво шпекулациите со Санчез и Михитаријан, шо бил муабетот, пари плус Михитаријан или само Михитаријан ?

Ако е пари плус Михитаријан со две раце потпишувам. Супер би било тоа за Арсенал.

Ја не ги сфатив убаво шпекулациите со Санчез и Михитаријан, шо бил муабетот, пари плус Михитаријан или само Михитаријан ?

Ако е пари плус Михитаријан со две раце потпишувам. Супер би било тоа за Арсенал.

пари плус

Излгеда сериозни се шпекулацииве за Обамејанг, стварно има интерес од наша страна.
Само не ми е јасно како ќе се вклопи играч ко Обамејанг во формацијава.
Да не биде ради реда да го зимаме оти е достапен ко со Озил шо направвиме, кога ни требаше ЦФ а земавме плејмејкер и напред игравме со Жиру цела сезона.

4216F5FD00000578-4672574-Fans_claimed_Henrikh_Mkhitaryan_appeared_on_the_larger_side_as_h-a-11_1499365550659.jpg

:icon_lol:

Мислинат + Обамејанг + Мкитаријан = We Dortmund now

Последно уредено:
Ја мислам дека Михитаријан + пари за Санчез моментално ни е најдобра опција. Уште па ако тие пари у равенкава идат околу 25 милиони, мислам дека сме добиле бинго :D

Дај бе нека ја избркаат старудијава колку го има кренато тимов, толку и го сјеба. Ебати кретенот сенилен преку к*р ми е више.

Ја мислам дека Михитаријан + пари за Санчез моментално ни е најдобра опција. Уште па ако тие пари у равенкава идат околу 25 милиони, мислам дека сме добиле бинго :D
Никад не е добра опција да го појачаш циганот па и да му земеш пропаднат играч со висока плата ... Марсијал да го земеме друга приказна ама овој ...

Никад не е добра опција да го појачаш циганот па и да му земеш пропаднат играч со висока плата ... Марсијал да го земеме друга приказна ама овој ...
Абе и мене не ми се свиѓа тоа шо би му го дале на мурињо, ама у ситуација кога сигурно си иде Санчез и коа имаш од една страна 20 милиони земи или остави, а од друга страна 25-30 милиони и плус играч, па ебеш му матер ќе ја зеам вторава опција.
Тоа дека е пропаднат играч, ја не би рекол баш, чисто ради тоа шо мурињо сака да е „газда“ па така ги продаде и КДБ, Салах, Лукаку, Мата...
Мислам дека доколку дојде Михитаријан кај нас тотално друга приказна ќе биде.
Е сеа проблемот е шо ќе си легне на брашното за 2-3 утакмици па ќе се тетерави по терен, како и сите други играчи што доаѓаат со желба за играње кај нас па после спијат по терен :)

Убаво рече некој погоре, Окс како препороден е во Ливерпул :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom