Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Steven N’Zonzi is training alone at Sevilla and has a fractured relationship with Coach Eduardo Berizzo

Ќе го биде ли овој или бенчфодер е ? Сомнително ми е дека во Јануари ќе го купеме ама доколку е достапен по таа цена зашо да не, секако ако претходно го оцениле дека е доволно добар за прв состав :D
Супер играч е, уште во Блекбурн двоеше ако памтиш, само тогаш играше понапред, сега во Севиља па и во Стоук поназад го форсираа.

Од Елнени сигурно е подобар. Мислам дека ни требаат баш такви играчи во моментов за да си го спасиме газот сезонава, некој што знае да изнесе топка и е доволно агилен за брза транзиција и спречување контри.

hhh dobar :D
Arsenal, but Mislintat admitted that his portfolio of work has also brought added pressure.

"Going by the press in England and Germany, they expect me to sign a Dembele in each transfer window," Mislintat told Kicker.

"I'm being put on an incredibly high pedestal."

Mislintat's departure from Dortmund was not an entirely smooth one after he fell out with the club's hierarchy and former manager Thomas Tuchel . There are, however, no hard feelings.

"There were many things in that time that I would have preferred to do without, and the same goes for Thomas Tuchel too, probably. In the end it damaged us all," he added.

"I only said that this time inspired me to do something different. There was not just one reason.

"I'm not mad at anyone, on the contrary, I find it extremely brave what Watzke said at the membership and shareholder meeting. To take responsibility in a difficult phase for the club has my greatest respect."

Последно уредено:
Steven N’Zonzi is training alone at Sevilla and has a fractured relationship with Coach Eduardo Berizzo

Ќе го биде ли овој или бенчфодер е ? Сомнително ми е дека во Јануари ќе го купеме ама доколку е достапен по таа цена зашо да не, секако ако претходно го оцениле дека е доволно добар за прв состав :D
И Јувентус и Ливерпул се спомнуваат за братов.

4-3-3 4-3-3 4-3-3 4-3-3 4-3-3 4-3-3 4-3-3 4-3-3
DQdxMbrXkAEpJxl.jpg:large

Колку ми е мило што Дебуши даде гол. Колку само му требаше ова, човекот бел ден не виде откако дојде кај нас. Јас би му дал шанса сезонава и во ПЛ, многу потценет играч е.[DOUBLEPOST=1512678195][/DOUBLEPOST]И не е можно толкав малер да е. :noze:[DOUBLEPOST=1512679403][/DOUBLEPOST]Велбек колку само му треба да работи на финишот. Среќно ептен стигна до Волкот топката, а можеше да не комплицира и да шутира или да подаде убава топка до Вилшер напред или до Волкот на страна додека беше во трк.[DOUBLEPOST=1512679868][/DOUBLEPOST]Јас сам си коментирам во темава ама ако :D
Вил-факинг-шер :vozbud: Кое голчиште :cuc: Со првиот на Дебуши мрежа скинаа.

Последно уредено од модератор:
Капчето на Рамзи :lolzz: Да се знае кој е принцот Велшки :tvg:[DOUBLEPOST=1512682580][/DOUBLEPOST]Кои квалитетни голчиња паднаа вечерва, бре утакмицава со мерак да ја гледаш.

Последно уредено од модератор:
И на Вилшер реално му требаше голчево за самодоверба. Само тој и Санчез (откако Казорла е аут) се вака што можат да се ослобат од играч + да си направат простор во еден потег и да упатат квалитетна бомба, ете и Џака поради 2те бомби од минатата сезона. Другиве или си пласираат полека, или шутираат 15 метра над голот, или ќе ја искомпликуваат и ќе си се гураат до аут линија со противничкиот играч. Нека шутира вака има страшен шут, пола голчиња што ги дал во кариера му се порнич голови. А утакмицава :свиркам::свиркам:, мислам дека и во недела убедливо победуваме

Поздрав од Њујорк дечки, баш ми е мило што Вилшер се разгорува. Се надевам во недела ќе игра стартна или бар едно полувреме. Ако некој најде extended highlights од денес нека постоеа тука :)

Attachments

• 20171204_200514.jpg
    20171204_200514.jpg
    1,3 MB · Прегледи: 38
Па ајде уште едно лесно гостување во Софија или Белград :D :D
POTENTIAL OPPONENTS

Spartak Moscow
Napoli
Celtic
Borussia Dortmund
FC Astana
Partizan Belgrade
Ludogorets
AEK Athens
Lyon
FC Copenhagen
Steaua
Marseille
Ostersunds
Nice
Real Sociedad

Кои да се падне од горниве, ако не се помине, треба половина тим своеволно да се повлече од фудбалот и да замине во пензија. Тука нема простор за кикс, дури и реми на гости + победа дома, би било лапсус

Поздрав од Њујорк дечки, баш ми е мило што Вилшер се разгорува. Се надевам во недела ќе игра стартна или бар едно полувреме. Ако некој најде extended highlights од денес нека постоеа тука :)
Na linkov si imas extended highlights.Stai si lajk na fb od sekoja utakmica imaat reportaza :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom