Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми изгледаше овој на поклонет пенал, но сепак најслатки ми се ваквите победи во последен момент :vozbud:

Дракслер во Јануари, и да го договориме Горецка за на лето и на коњ сме!

Мене ми изгледаше овој на поклонет пенал, но сепак најслатки ми се ваквите победи во последен момент :vozbud:

Може не беше поклонет оти имаше контакт, но ист таков контакт на Монреал не го судеше во прво полувреме.

Може не беше поклонет оти имаше контакт, но ист таков контакт на Монреал не го судеше во прво полувреме.

Офсајд беше свирнато во тој случај.Иначе пеналот беше чист.

Чиста е победата наша ама судењето на Мејсон очобол. Му ебам тоа збрчканата ќелавица, оставаше ќотек да паѓа. Копук невиден.

DPk53gFXkAIJ-D6.jpg:large

Кој стил го има Венгер со јакничкава ко цевка и чевличиња какви што Франц Фердинанд носел (y)(y)

Заштитен знак е на тие јакни стариот. Ваљда после некое време тој вид јакни ќе се викаат Венгерки :ROFLMAO:
За посебни пригоди знае и во оделце да се пицне, а на Венгеркиве колекционер си е одамна, дури сака да ги има и во сите бои :icon_mrgr:

Barcelona director of football Raul Sanllehi has left his role at the club after 15 years & is expected to join Arsenal.
Sanllehi could start work alongside new recruitment Sven Mislintat & is expected to be tasked with bringing Arsenal's top transfer targets to the club as well as convincing Özil & Alexis to stay beyond this summer.
Sanllehi was instrumental in major signings during his time in Spain, such as Luis Suarez & especially Neymar, making sure Barcelona pipped Real Madrid to the signing of the Brazilian in 2011.

Аман бе многу се засилуваме[DOUBLEPOST=1511825508][/DOUBLEPOST]Уште тренерче и цице :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom