Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да да видов дека се врати ама некако не ми се движи нормално , вајда не е ништо сериозно
Носи хронична повреда, само незнам дали беше ахиловата пета или нешто друго, фали уште тоа да се повреди првотимец на подолг период ...
Инаку Лемар не ми стои како крило да му лежи, Венгер сигурно го е планирал за во средина :D
Еве и французиве го ставија на средина второво полувреме, добар гол, циганче е што не одби :vrtioci:

Последно уредено:
Ау каков гол на 90 милионскиов играч
Eте уште еден.

Не знам што да кажам за ситуацијава во која не` доведе Венгер. Стариот скроз има го изгубено компасот, клубот тера скроз без никаква идеја или план за градење тим. Се купува онака колку да се каже „Ете купивме нешто“. Аматерски тимови подобро планираат од нас.

Барем на позајмица да земевме некој.

Едина надеж е дека Вилшер и Казорла ќе можат да изиграат барем малце фудбал сезонава. (ако се лажеме)

Ренато Санчез во Свонси на позајмица една сезона без можност за откуп, можеше на пример да го земеме додека да закрпиме средина. Ако дошло да се надеваме дека Казорла на залез од кариера и Вилшер што три години нема одиграно цела утакмица за нас, ќе ни ја спасуваат средината... 5-то место е премија за нас.

Знаете што, оној пуфежот Дебуши го преживеа и овој трансфер период и остана кај нас, човекот е буквално како овие што биле вработени во влада кај нас, зимале плата и не работеле ништо, овој ни во резервите веќе не го става Венгер.

А што е најтрагично, он е замена на Белерин оти друг десен бек немаме, една повредa или суспензија на Белерин и ќе мора да игра он или да се прават импровизации со други играчи како Чемберс, Најлс, Мустафи.

Кои глупости се истресија само денеска по по по
Затоа ќе се вклучам после 12,ќе прочитам дека никој не сме купиле и така,ќе се спремам психички за оваа сезона.
:kafence::sramezliv::jajce:

Абе хахаха милиони си зима човекот а нема заиграно 2 години....

Абе хахаха милиони си зима човекот а нема заиграно 2 години....

Тоа е судбина, фудбалери, неписмени створења, два реда школо немаат, проста реченица не знаат да кажат, ебат цел живот манекенки и курви, возат најскапи коли, живеат во палати, заработуваат милионим, а ние тука се нервираме и дебатираме со денови за нив, ти ебам и живот и се.

Тоа е судбина, фудбалери, неписмени створења, два реда школо немаат, проста реченица не знаат да кажат, ебат цел живот манекенки и курви, возат најскапи коли, живеат во палати, заработуваат милионим, а ние тука се нервираме и дебатираме со денови за нив, ти ебам и живот и се.

Ама дип муабет почна па и ти, ме натера и јас да размислувам за животов

Добро бе до кога ќе го даваме Кембел на позајмици ?
Дај бе продај го тоа ѓубре !

Ги продадовме играчите шо горе доле можеа да ни се најдат, а ѓубрето пак остана на платен список...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Се додека ги гледаме,се нервираме и дебатираме за нив ќе си продолжат во ваква слава и полни пари. :D

Ама дип муабет почна па и ти, ме натера и јас да размислувам за животов

Така ми текнува на моменти, посебно кога ќе ми текне на типови како Дебуши, ај некои играчи вистински играат, се испотуваат бар малце за тие милионите, овој како некоја пијавица се залепил и си цица кур го боле.

Бааѓи се исчистивме , очекуам Наилс,Нелсон,Аделаид,Зелалем и Вилок да ги глеам почесто сезонава.

Туку, што формација ќе играме сега, дај да се вратиме на 4-4-2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom