Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кој идиот од коментатор преѓи.Форти најн се пееше и овој вика еве што се пее за Алексис,49 -толку гола Алексис во Арсенал досега со денешниот (на резултат 1-0). :tapp:
Сменив одма од спортклуб на падача.
Иначе Мустафи кривец за голот,требаше поспретно да реагира.
Браво за манекенот.
Сега мора да одиме против историјата и да ги поправиме бројките и малерите од месец ноември.

Елнени е топ, нормално дека не е ворлд-клас играч ама да си ја заврши работата кога ќе има повреди е супер.
Чисти пасови, ретко губи топки а знае добри долги топки да даде. У споредба со какви дебили сме имале за резерви овој е Чави за нив.

Иначе Ноември иаме и тешки натпревари не се така "лесни" како овој месец.

Тотенхем дома е must win, за подигање самодоверба за останување на врвот за све, Јунајтед на гости со нерешено сум задоволен иако сум убеден дека можеме да ги победиме, и Бурнемут дома ќе ни ја пуштат :D

Ne cekaat dve super teski utakmici. Tesko ke e protiv presingot na Totenhem bez Santi a i protiv bunkerot na Murinjo, pa kolku i da mu e bedna ekipata. Ne deka ke se presudni natprevari za titula ama ako sakame seriozno da se vmesame vo borbata bi bilo pozelno da se izvlecat dobri rezultati. Fenomenalno ke e ako uspeat da zemat 4 poeni. Ke se zadrzi momentumot, konkurentite ke ostanat na dofat od eden kiks i mnogu poopusteno ke se vleze vo natprevarite sto sleduvaat.

Луѓе иначе ако ги победиме Тотенхем ќе им го нанесеме првиот пораз сезонава, така да дополнителен мотив за победа само. Да биде уште послатко :icon_mrgr:

Мене како што ми стои сезоната ќе ја завршат со: 18п 19н и 1 изгубена, и тоа од нас.

Против Лудогорец фанови на Арсенал нема да бидат пуштени со фан предмети надвор од секторот на Арсенал.

види во општи муабети - ПОДАРУВАМPicture 2915.jpg

Добар тим, ајде да гледаме голчиња!!!! :oleee::oleee:[DOUBLEPOST=1478030599][/DOUBLEPOST]:eek::eek::eek:

Последно уредено:
Комедии е Гибс у одбрана, го седнаа на гз......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom