Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не кукајте кога сакаме можеме да го вратиме Вилшер![]()

Кај го виде ова?
) на позајмување играчи во домашни лиги така е. Тимот може да си го врати кога ќе посака , исто ко Кокелан шо го вративме.

Да беше талент до сега ќе изиграше, ке се покажеше, ќе се пробиеше во прв тим. Вака незнам зошто жалите за такви играчи, најверојатно од фактот што сме толку мизерни па мислиме дека Гнабри или Вилшер сега магично ќе ни фалат.
Не, нема да ни фалат. Се додека се задоволуваме со Перез мерез, Шкодран и Џака, со инвалиди како Окс и Волкот и да не набројувам уште, задоволете се со максимум 4то место годинава, за мене ќе е премија.

Да беше талент до сега ќе изиграше, ке се покажеше, ќе се пробиеше во прв тим. Вака незнам зошто жалите за такви играчи, најверојатно од фактот што сме толку мизерни па мислиме дека Гнабри или Вилшер сега магично ќе ни фалат.
Не, нема да ни фалат. Се додека се задоволуваме со Перез мерез, Шкодран и Џака, со инвалиди како Окс и Волкот и да не набројувам уште, задоволете се со максимум 4то место годинава, за мене ќе е премија.

Со вториот пасус се согласувам дека ние самите си ги имаме намалено очекувањата и Перез ни изглеа како супер засилување, затоа и пишав вчера дека сме пасивни сите и едноставно како да нејќеме поише.Да беше талент до сега ќе изиграше, ке се покажеше, ќе се пробиеше во прв тим. Вака незнам зошто жалите за такви играчи, најверојатно од фактот што сме толку мизерни па мислиме дека Гнабри или Вилшер сега магично ќе ни фалат.