Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го комплетира составот, моментално немаме дупка и се зависи од Венгер сега. Ако освои важна титула си го заслужил договорот, ако не збогум. Нема оправдување за неуспех.

Мустафи, Холдинг, Перез (беше?!) и Џака и можи да го оцениме овај трансфер период како солиден, 4 од 5. Е сега сите да се вратат на нормалното физички спремно ниво и мислам дека можеме да очекуваме друг Арсенал. Имаме широк ростер и солидни замени, така да мешањето “прсти“ кон титулата, мора да ни е приоритет. И нормално, освојувањето.

Се согласувам со @Гард и @Makedonec_7 , иако сум скептик и песимист, и покрај солидниот состав без дупки, не знам дали Венгер има доволно умешност, среќа и знаење да направи нешто против големите ѕверки оваа сезона како Пеп, Мурињо и Конте, но ќе видиме, ќе го подржиме тимот и менаџерот, па ќе видиме дали заслужува нов договор.

Се согласувам со @Гард и @Makedonec_7 , иако сум скептик и песимист, и покрај солидниот состав без дупки, не знам дали Венгер има доволно умешност, среќа и знаење да направи нешто против големите ѕверки оваа сезона како Пеп, Мурињо и Конте, но ќе видиме, ќе го подржиме тимот и менаџерот, па ќе видиме дали заслужува нов договор.
Пеп и Конте првпат менаџираат во ПЛ, едино Мурињо ни е закана но сепак Венгер има најдолг стаж и предноста ја гледам овде. Само да се разбереме, не значи дека првите двајца што ги набројав им ја отфрлувам можноста да освојат, имаат шанси, но искуството според мене ќе одлучува.

Дечки ствaрнo сo мнoгу мaлце се зaдoвoлувaте.
Пекaме зa клaсa нaпaѓaч некoлку гoдини,сеa гo дoбивaме Перез и нaеднaш немaлo дупки у сoстaвoв. Мoже ќе се пoгoди Перез,не знaм,aмa се дoдекa не видaм кaкo ќе се снaјде зa мене oвoј тим имa уште дупки.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Изгледа стариов доживотен договор има. Или дур не освои ПЛ уште еднаш.

Си успеа стариот со неговата цел.
Пред сезона немаше никаква еуфорија,немаше пост пред утакмица...сега зема двајца просеци и одма има добар тим,нема дупки,целосна поддршка.
Си мислам и Пандев да го земевме за напаѓач пак ќе сте задоволни,битно да се земе нешто.

Сите сакавме појак напаѓач ама тоа е што е, за Мустафи не знам од каде констатацијата дека е просек, тек ќе видиме што е.

Венгер секако нема да си замине пред наредното лето, така да што останува освен да се подржи тимот и менаџерот во новата сезона, за понатаму и за негово останување ќе видиме, и јас не сум за автоматско продолжување на неговиот договор, треба добро да се размисли, а ја мислам дека и он веќе има дилеми дали да стави крај на менаџерскта кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom