Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Чекај го убедувал дека ќе го продолжува или нема договорот? hahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај го убедувал дека ќе го продолжува или нема договорот? hahahahaha
Според пишаново го убедил дека нема да му биде последна сезона во Арсенал.Чекај го убедувал дека ќе го продолжува или нема договорот? hahahahaha
Само јас се надевам дека го излажал ?Според пишаново го убедил дека нема да му биде последна сезона во Арсенал.
Само јас се надевам дека го излажал ?![]()

Bezuslovno sakas da potpise nov dogovor?Изгледа сум само јас што се надева дека е вистина.![]()
Пеп и Конте првпат менаџираат во ПЛ, едино Мурињо ни е закана но сепак Венгер има најдолг стаж и предноста ја гледам овде. Само да се разбереме, не значи дека првите двајца што ги набројав им ја отфрлувам можноста да освојат, имаат шанси, но искуството според мене ќе одлучува.Се согласувам со @Гард и @Makedonec_7 , иако сум скептик и песимист, и покрај солидниот состав без дупки, не знам дали Венгер има доволно умешност, среќа и знаење да направи нешто против големите ѕверки оваа сезона како Пеп, Мурињо и Конте, но ќе видиме, ќе го подржиме тимот и менаџерот, па ќе видиме дали заслужува нов договор.