Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kako pobogu Venger go unistuva Arsenal?
Не знaм,кaжи ми кaкo дa речеме Вaрди oд третoрaзреден клуб (немa врскa шo oсвoијa лaни пaк се третoрaзреден) oдби дa дoјде вo Арсенaл ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Не знaм,кaжи ми кaкo дa речеме Вaрди oд третoрaзреден клуб (немa врскa шo oсвoијa лaни пaк се третoрaзреден) oдби дa дoјде вo Арсенaл ?

Ako im tekne na Lester nekad da digaat spomenici Vardi ke e prv vo red. Zosto bi si go narusuval statusot na legenda koga nikad nema da go dostigne toa vo Arsenal so ogled deka ima 29 godini. Plus mu ponudija odlicen dogovor Lester, podobro prv vo selo nego rezerva na Ziru vo grad.

Ова за тука е или за во смешни?

ac473130ee00feb12e5d919a30dfa02a.jpg

Не знам кој повеќе го сака клубот.

А тоа како му било на Венгер претходните сезони во кризата, си лапаше он една од најдобри менаџерски плати по 7-8М.

Ова за тука е или за во смешни?

ac473130ee00feb12e5d919a30dfa02a.jpg

Не знам кој повеќе го сака клубот.

А тоа како му било на Венгер претходните сезони во кризата, си лапаше он една од најдобри менаџерски плати по 7-8М.
Искрено,жал ме фати за човеков.
Мада,одличен текст брао!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Welcome Evans!
a877269bf8fa484297d898bb681caeed.png

Од СкајСпортс ја сликав веста.

Од толку што се ценка Венгер веќе секоја екипа почна да си игра со него, со таа сума ќе го руши клубскиот рекорд и ќе биде поскап од Озил (доколку се согласи). :pos:
Можеше уште претходниот месец да го испазари за поефтино, но Венгер си е Венгер.

Тогаш нека останат со Холдинг само. Подобро отколку да се земе уште еден просек од немајкаде играч(ко Велбек и Елнени) и да не можеме да го тргнеме 5 години.

Сите сигурни дека писмото е веродостојно... I like it

Дури и да не е веродостојно писмото, коментарот на Венгер и понатаму стои и понатаму е исто толку идиотски како и на почетокот.

Гo прелaжaл некoј декa смирувaње сo бившa е дoбрa идејa...

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер му поставил чуден услов на раководството на Реал Мадрид кое е заинтересирано за трансферот на Алексис Санчез.
Наводно, францускиот стручњак ги побарал Хамес Родригез и Алваро Мората во замена за чилеанскиот репрезентативец кој пред две години дојде од екипата на Барселона.
:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom