Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ud0gjFL.jpg

Се раскина од трчање денес Озил, ретко сум го видел таков, со толку жар и желба.

Кос изигра маестрално, впрочем како што ние знаеме дека може да игра.

Сaмo зa Кoш ми е ќеиф,a зa лепoтaнoн ич

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Zemaj go be Rodrigez koj Sidibe aman vekje so ovaja zaostanata transfer politika od minatata decenija... Taman ke naprajt Venger eden transfer asalen i posle morat da nadohnadit so nekoj anonimec... strasno.

Е oвa е више брукa.
Зaмисли и јaпoнецoн дa не oдбиеше...

Абе многу од овие трансфери немаат врска. Колкупати пишувале дека сме барале некого и после заминал во тим како сандарленд или свонси. Сигурно така било. Тоа се се шпекулации од менаџери за да им се дигне цената. А некогаш може и да прашале но незначи дека го побарале. Тоа му доаѓа ко да одиш на пазар и прашаш некого од тезгете колку се лубениците, но незначи дека ќе купиш. Мислам дека ако сакаме можеме скоро секого да земеме доколку стварно сакаме, тоа што Венгер се ценка тоа е друг моабет.

Иако е сеуште почеток на јули, мене работата веќе ме загрижува и ме потсеќа на лани, ниедна салам шпекулација, освен за Варди досега немаше.
Сеуште сме 2-3 играчи мањак за да имаме солиден тим, а противниците околу нас се засилуваат на сите страни.

Венгер е во заблуда ако мисли дека ќе помине глатко како минатото лето со овој состав кој го имаме сега, треба да е свесен дека најдобрите играчи можеби нема да бидат спремни за првите утакмици во август, а тие се едни од најтешките, Ливерпул, Лестер и Челзи, со преморени Жиру, Кос, Озил и Алексис. Венгер не е толку будала, веројатно е свесен дека ние во моментов немаме друг напаѓач освен Жиру, ако не е спремен за со Ливерпул со кој ќе игра, со Саного?

Иако е сеуште почеток на јули, мене работата веќе ме загрижува и ме потсеќа на лани, ниедна салам шпекулација, освен за Варди досега немаше.
Сеуште сме 2-3 играчи мањак за да имаме солиден тим, а противниците околу нас се засилуваат на сите страни.

Венгер е во заблуда ако мисли дека ќе помине глатко како минатото лето со овој состав кој го имаме сега, треба да е свесен дека најдобрите играчи можеби нема да бидат спремни за првите утакмици во август, а тие се едни од најтешките, Ливерпул, Лестер и Челзи, со преморени Жиру, Кос, Озил и Алексис. Венгер не е толку будала, веројатно е свесен дека ние во моментов немаме друг напаѓач освен Жиру, ако не е спремен за со Ливерпул со кој ќе игра, со Саного?
Кaкoв Сaнoгo бе,јaпaнецoв ти шo мислиш зoштo гo купивме ?
Сo негo сме пoкриени дo јaнуaр,a у јaнуaр ќе ни се врaти Велбек и зoштo нa пaзaрoт зa нaс никoгaш немa бoљи нaпaѓaч сo Велбек дo кaј мaј ќе бидеме пoкриени и у јуни пaк јaпaнецoв.
Шo демек Венгер oд вчерa е пa немa исплaнирaнo a ?

Какви цитрони ги праите :D

Прво јапонецот нема да добие work permit, второ Велбек не се враќа до март.

Нема шанси да не купиме напаѓач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom