Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо паничите одма FFS, ќе земеме напаѓач, овој е за во младиниците или да шета по позајмици ко Саного.

akuma-ts-taunt1.gif

Последно уредено:
Ако планира да се извади со трансферот дека купил напаѓач нема никако да го оправдам потегот, но ако е забележан голем потенцијал во играчот нека му е со среќа и нека реди успеси.

Нашиве играчи ептен добро играат на еурото. Мило ми е за Жиру, ептен ми е омилен играч, знам дека не е доволен да го води сам нападот но мерак ми е што има одлично првенство досега, пред се поради навивачите на франција кои не го ценеа, а и поради лошата форма што го фана кај нас во вториот дел од сезоната.

Да имаше Венгер муда да тресне сега и одма 80 милиони фунти на Гризман, каков добар тандем се со Жиру, ќе растураат кај нас. :(

Нашиве играчи ептен добро играат на еурото. Мило ми е за Жиру, ептен ми е омилен играч, знам дека не е доволен да го води сам нападот но мерак ми е што има одлично првенство досега, пред се поради навивачите на франција кои не го ценеа, а и поради лошата форма што го фана кај нас во вториот дел од сезоната.

Да имаше Венгер муда да тресне сега и одма 80 милиони фунти на Гризман, каков добар тандем се со Жиру, ќе растураат кај нас. :(

Може Санчез да го игра истото како Гризман, втор напаѓач да лебди околу Жиру, ама нема шанси Венгер да сврти на 4-4-2 и воа таа формација Озил ќе треба лево по страна да игра.

Мора да се донесе нов напаѓач, тоа на сите ни е јасно, не мора А-класа да биде како Игуаин, Бензема, Левандовски, Агуеро, туку некој Б-класа кој има шанса за напредок и е многу поподвижен и агилен од Жиру.Барем такви има доста што се достапни на транфер пазарот: Лаказет, Милик, Јансен, Икарди...итн.
Од дамна нема откриено некој непознат дијамант, како Анелка,Едуардо,Адебајор, може овој јапонецов ќе биде таков.:icon_lol:

Нас ни фали тип на играч Едуардо што ни беше. Инаку јапонецов како што разбрав иде на позајмица одма.

Артета ќе стане помошник на Пеп во Сити, со среќа нека му е.
Cmb1RyeWcAACWb8.jpg:large

Овој градинка да не планира да гради во домот? :D
Screenshot_1.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom