Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шпекулации за Варди на велико, 22м фунти и 80к неделно договор.:cautious:

Мислев прво дека е заебанција, но изгледа интересот за Варди е реален.

Мене некако ризичен ми е, 29 години, никогаш немал сезона како ланската, кој може да гарантира дека ќе ја има ланската форма, башка што ние сме сосем различен тим од Лестер, со сосем различен стил на игра. Од друга страна, вреден играч е, се изборил од дното да додје до каде што е сега, англичанец, прилагоден на лигата, ама не знам, ич не ми е Венгер-тип на трансфер.

Какви глупости еј. Варди кај нас нема да даде ни 10 гола поише од Жиру ќе го хејтаат.

и јас мислам дека Варди нема да ни одговара на стилот, али ќе видиме.

Ако ова е единственото засилување во нападот, нема да сум задоволен, но ако го донесеме Варди и го продадеме Волкот и донесе класа играч на крило, тоа е веќе нешто друго.

Како тип на играч може не одговара, ама како карактер и те како ни треба таков како него,дрзок односно да не е пичка ко 90 посто од екипава

Какви проблеми имаме со напаѓачи откако рвп си замина, баш би сакал ваков напаѓач кој што не ни одговара на играта.
Жиру ни одговара, па затоа е дупка.

До вчера плачевте по напаѓач, сега кога го земаме напаѓачот на шампионот не ви чини.
Ја па мислам ќе се вклопи и ќе биде она што требаше да биде Тео како шпиц со интелигентни претрчувања во празно позади одбраната

Варди е мудоња, таков играч ни треба.[DOUBLEPOST=1464991486][/DOUBLEPOST]Ко да се опаметува Венгер, ко шо гледам почна да купува играчи со челични мадиња. Џака и еве Варди ако го донесе, а гледам има шпекулации и за Рикардо Родригез од Волфзбург прејак играч!

Последно уредено:
И јас сум за Варди. Мислам дека топ засилување ќе ни биде, и дека топ ќе се снајде во Арсенал. И со Родригез и со уште едно крило, ако си одат Окс/Тео сме топ мислам на сите позиции, освен на штопер. Таму ама ич не ми се допаѓаат партнерите на Кош.

Не би било лошо да се купи најдобриот шпиц од ланската сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom