Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не испадне дека има доволно доверба во Акпом и Саного па да не се засилиме на таа позиција.

Со оваа повреда тешко Волкот да се продаде.

Не знам од кај ви извира оптимизмов, дај кажете ја тајната ? :icon_mrgr:
И летово бевме само со Жиру у нападот, па земавме нов напаѓач ?

Има оптимизам уште од сега, то ме радува. Добро е. Има оптимизам се додека не почне сезоната, па после се враќаме во нормала.

Wenger on signing a striker: "We need to find the right person. We have targets & hopefully we can do that." ‪#‎afc‬

Wenger on signing a striker: "We'll have to try [to sign one]. It will not be someone just to make up the numbers."

Wenger on signing a striker: "We need to find the right person. We have targets & hopefully we can do that." ‪#‎afc‬

Wenger on signing a striker: "We'll have to try [to sign one]. It will not be someone just to make up the numbers."

Жалното е што во нападот имаме тројца вакви, to make up the numbers. Секоја година го вика истово пред да почне трансфер маркетот.

Муабетот го слушаме уште кога си замина РвП, еве веќе 4 години го нема тој Right играч.

Лапај второ ич не ни чуе:pos::pos::pos:

4 гoдини гo купувaме тoј нaпaѓaчoт шo ќе ебе мaјки у ПЛ.
Ирoнијaтa е штo дртaлoвo 4 гoдини гo бaрa вистинскиoт нaпaѓaч, a пред 2-3 сезoни кoa рaди пoвреди oчaјнo ни беше пoтребен игрaч oд средниoт ред, мaкaр зaменaтa дa беше и oд 3тa мaкедoнскa лигa, oн ни гo дoнесе неверoјaтниoт Кaлстеoм и тoa пoвреден. И пoсле oн збoри зa тoa кaкo гo чекaл вистинскиoт.
Ебaте женчетo ебaте, естрoген му се прoизведувa у тoa сaлмoнелaтa местo тестoстерoн.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom