Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Баш Стариџ ни треба и онака се ослободи едно место со заминувањето на Диаби... нормално зборам за место у болницата.
Јa прoмaшувaш пoентaтa, Жиру ќе ни oстaне ѕвездa у нaпaдoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Лаказет слаба сезона,21гол.
Желбата од лани сега мора да ми се исполни.

Лаказет слаба сезона,21гол.
Желбата од лани сега мора да ми се исполни.

Ако повредава на Велбек е со ист интензитет како претходнава, а не се сомневам дека ќе биде така, може и стварно ќе ти се исполни желбата.

Комедии сме еј. Самото тоа што јас коментирам на сред утакмица е доволно. Барем Џек игра. :love:

Јa прoмaшувaш пoентaтa, Жиру ќе ни oстaне ѕвездa у нaпaдoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ноуп знам што ти беше поентата ама лош ти беше играчот. Ако веќе го заменуваме со некој не треба да е некој што поише време ќе помине на трибини отколку на терен.

А голот на Жиру не го брише мизерното полувреме што го имаше.

Дефинитивно слаба точка на Чех му е неговата долна десна страна.

Добар бод, Жиру конечно му се посреќи, добра асистенција и голче.
Иначе не ми е јасно како може играчи ко Фернандињо да се толерираат толку од судијата. Мислам коку фаули ти се дозволени на еден натпревар и тоа не беа обични фаули, на контра, при проигрувања итн итн.
Иначе не изигравме на ниво, дефинитивно ни фалеше Озил, немавме никаков тек на игра, со исклучок на неколку ситуации со Џек, Ремзи.
Еден од послабите натпревари на Ивоби, али ептен прегоре последните 6 натпревари.

Нека е со среќа златново бодче, да се надеваме дека кокошките ќе кикснат и во последното коло и да испаднеме втори по 11 години .:ojeaa::ojeaa::ojeaa:

И така помина безвезнава утакмица, Жиру реши да се разигра таман за Венгер сеуште да смета на него, се на се, изгледа третото е осигурано, само некое чудо може да направи да завршиме погоре или подолу од тоа.

Ќе се појачаме ли сериозно ова лето или кур ташак паа ќе е упм ... Бар не сме четврто, чус форца четврто заебанции :D

Њукасл-Тот, ние против веќе испаднатиот Астон Вила. Ако дадат се од себе Њукасл, а ние победиме против Вила може и втори да завршиме во најмизерната сезона последните неколку години. :D

Јбг шо да праиме, ако не завршиме 4ти или ако завршиме над Тотенхем, ни стана успех рамно на трофеј и причина за радост и среќа...
До лани бар на ФА Куп се радувавме, оваа година ни на тоа, ама битно иаме шанси над Тотенхем да завршиме.

У глобала повеќе 3ти места имаме, во последните 12 години од 4ти. Не знам оти не бие малер за четврто место. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom